Tarih: 01.10.2021 11:59

Başkan Sezer Gölcük İtfaiye ekiplerini ziyaret etti ‘FEDAKARCA ÇALIŞMALARINIZ UNUTULMAYACAK’

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Sezer Gölcük İtfaiye ekiplerini ziyaret etti

‘FEDAKARCA ÇALIŞMALARINIZ UNUTULMAYACAK’

Golcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası münasebetiyle Gölcük İtfaiyesini ziyaret ederek itfaiye personelinin itfaiye haftasını kutladı.

Bu sene 307. Yıl dönümü olan İtfaiye Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan ve 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası münasebetiyle Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Gölcük İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret ederek İtfaiyecilerimizin İtfaiye Haftalarını kutladı.

Görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi

İtfaiye erlerinin haftasını tek tek kutlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sıcak ve samimi ortamda itfaiyecilerle sohbet etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Sezer, büyük bir özveri ve fedakârlıkla yaptıkları hizmetlerden dolayı itfaiye erlerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.  

“Bu kutlu mesleği icra eden tüm itfaiye çalışanlarımızın İtfaiye Haftası kutlu olsun”

Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında açıklama yapan Başkan Sezer, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için yangınlar başta olmak üzere her türlü afette gece gündüz demeden, canı pahasına çalışan kahraman itfaiyecilerimizi ziyaret ederek, İtfaiye Haftası ile İtfaiye Teşkilatımızın kuruluşunun 307. yıl dönümünü tebrik ettim. Yılın 365 günü sadece yangın nöbetinde durmayan itfaiye teşkilatımız her türlü doğal afet ve kazalardan ağaçta mahsur kalan sahipsiz kediye kadar vatandaşımızın hizmetine koşarak gidiyor. Bu vesileyle büyük fedakârlıklar göstererek bu kutlu mesleği icra eden tüm itfaiye çalışanlarımızın İtfaiye Haftası kutlu olsun. Tüm itfaiyeci çalışanlarımızın Allah işlerinde güçlerinde kolaylıklar ve başarılar nasip etsin.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —