Tarih: 13.10.2022 13:07

Başkan Sezer Güney Kore’de Yerel Yönetimler Kongresine katıldı BÜYÜK SEVGİYLE KARŞILANDI

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Sezer Güney Kore’de Yerel Yönetimler Kongresine katıldı

BÜYÜK SEVGİYLE KARŞILANDI

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, UCLG Birleşmiş Kentler ve Yönetimler Dünya Teşkilatı 7. Kongresine katılmak üzere Güney Kore’nin Daejeon’a gitti.  Başkan Sezer, kongrede Türkiye’de Yerel Yönetimlerde Şeffaflık ve Hesap Verilebilirlik konusundaki yasal mevzuat ve uygulama hakkında konuşma yaptı.

Sezer konuştu, katılımcılar dikkatle dinledi

UCLG-Birleşmiş Kentler ve Yönetimler Dünya Teşkilatı 7. Kongresi Güney Kore’de yapıldı. Kongreye Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de katılım sağladı. Başkan Sezer, dün sabah kongrede Türkiye’de Yerel Yönetimlerde Şeffaflık ve Hesap Verilebilirlik konusundaki yasal mevzuat ve uygulama hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Katılımcılar tarafından dikkatle dinlenilen Başkan Sezer, bu konuda yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundu.

Güney Kore de sıcak karşılandı

Başkan Sezer ve Türkiye heyeti Güney Kore temsilcileri tarafından sıcak karşılandı ve yoğun ilgi gördü. Bu önemli kongre hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Sezer,  ‘UCLG – Birleşmiş Kentler ve Yönetimler Dünya Teşkilatı (United Cities and Lokal Governments) 7.Dünya Kongresi’nde, “Türkiye’de Yerel Yönetimlerde Şeffaflık ve Hesap Verilebilirlik konusundaki yasal mevzuat ve uygulama” hakkındaki konuşmamı yaptım’ dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —