Tarih: 28.02.2023 11:00

Başkan Sezer Metin Doruklu’nun kabrini ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Sezer Metin Doruklu’nun kabrini ziyaret etti

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kahramanmaraş Depremi sonrası Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Sorumlusu olarak Kahramanmaraş Merkez ve Elbistan ilçelerinde arama kurtarma çalışmalarını yürüttüğü sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Metin Doruklu’nun kabrini ziyaret etti.

Hatay’da olduğu için cenazesine katılamamıştı

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan 1995 mzn (E)  Dz.Astsb.Kd.Bçvş, Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Sorumlusu ve AK Parti yöneticisi olan Metin Doruklu, deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları için gittiği Kahramanmaraş’ta 15 Şubat’ta kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. 16 Şubat’ta Tevfik Hoca Camii’nde kalabalık bir cemaat eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Metin Doruklu’nun cenaze törenine Hatay’da olduğu için katılamayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Gölcük’e gelir gelmez Metin Doruklu’nun 17 Ağustos Mezarlığında ki kabrini ziyaret etti.

“Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum”

Hatay’da olduğu için cenaze törenine katılamayan Başkan Sezer, Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Sorumlusu ve AK Parti yöneticisi olan Metin Doruklu’nun kabrini ziyaret ederek yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş deprem bölgesinde; arama kurtarma çalışmaları esnasında, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden dostum rahmetli Metin Doruklu’nun kabrini ziyaret ettim. Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —