Tarih: 26.11.2019 15:11

Başkan Sezer mezun olduğu okulunu ziyaret etti ANLAMLI HEDİYE

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Sezer mezun olduğu okulunu ziyaret etti

ANLAMLI HEDİYE

Saraylı İlkokulu’ndan mezun olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Gölcük Saraylı Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Arvas, ‘Sayın Belediye Başkanımız ziyaretiyle bizi çok mutlu etti’

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Saraylı Ortaokulu Müdürü Mehmet Hafiz Arvas,  “Değerli Belediye Başkanımız bugün bizleri ziyaret ederek, mutlu ettiler. Kendilerine şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunarım. Sayın Belediye Başkanımıza mezun olduğu Eğitim Öğretim yılına ait diploma defterindeki kaydını takdim ederek sürpriz yaptık. Güzel bir hediye olduğunu düşünüyorum” dedi. 

Sezer, ‘Hayatım boyunca unutamayacağım en güzel hediye’

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kendisine yapılan sürpriz karşında duygularını şu sözlerle dile getirdi: ‘’Uzun yıllar sonra mezun olduğum Saraylı İlkokulu’na gelerek, Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutladık. Değerli Okul Müdürümüz ve Öğretmenlerimiz mezun olduğum diploma defterini bana hediye ettiler. Gerçekten bu hediye beni çok mutlu etti.  İmzaladığım o defter bugünmüş gibi o an gözümde canlandı. Hediye aldığım mezuniyet Diploma Defterini hayatım boyunca hep saklayacağım’ diyerek mutluluğunu belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —