Tarih: 19.01.2023 12:07

Başkan Sezer Sofular Camisi’nde incelemelerde bulundu MUHTEŞEM OLUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Sezer Sofular Camisi’nde incelemelerde bulundu

MUHTEŞEM OLUYOR

Geçtiğimiz Mayıs ayında başlanılan Sofular Cami inşaatı sorunsuz ilerliyor. Cami çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cami’nin Ramazan ayı’nda ibadete açılacağı müjdesini verdi.

Başkan Sezer, ‘Mayıs ayında inşaatına başladığımız Sofular Camisi’nin duvar nakışları muhteşem oldu. İmalatı devam eden; kürsü, mihrap ve minberin mart başında gelmesi, ay yıldız şeklindeki avizesi ve halılarının serilmesi ile inşallah Ramazan Ayı’nda ibadete açılacağız. Caminin projesini çizen Gölcük Belediyesi Meclis Üyem Sayın Sedat Kul’a, Sofular Mahallesi Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sayın Yaşar Aytaç’a, Sofular Mahallesi Muhtarı Sayın Nihat Aytaç’a, Ziyaretliler Vakfı Başkanı Sayın Seyfettin Öztürk’e, hayırsever Sayın Yaşar Cimşit’e, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a ve hayırsever hemşehrilerime yardım ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.’

‘Allah tamamlamayı nasip eylesin’

Sezer, son olarak, ‘Gölcük Yeni Sanayi Camisi, Mamuriye Camisi, Sultan Camisi Kur’an Kursu Binası ve Sultan Baba Mescidi’nde olduğu gibi; Allah en kısa zamanda ve kolaylıkla Panayır Camisi’ni ve Sofular Camisi’ni de tamamlamayı ve ibadete açmayı nasip eylesin’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —