Tarih: 14.08.2023 13:47

Başkan Sezer talimat verdi EKİPLER YERİNE GETİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Sezer talimat verdi

EKİPLER YERİNE GETİRDİ

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Başkan Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla ilçe genelinde kaldırımlarda genel temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Kaldırımlar bakımdan geçti

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatı üzerine ilçemiz genelinde Ana caddelerde kaldırım dipleri ve üsttü tırpan makinesi ile kesilerek temizlenip toprakların kazınmasının ardından tazyikli su ile yıkanarak temizlenen kaldırım kenarları sarıya boyanarak temiz bir görüntü elde edildi.

Sezer’in talimatını başarıyla yerine getirdiler

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden gerçekleştirilen çalışma konusunda yapılan açıklamada, “Gölcük, Ana caddelerde kaldırım dipleri ve üsttü tırpan makinesi ile kesilerek, kesmiş olduğumuz otların dibinde kalan, Toprakların kazımamızı, Sayın Ali Yıldırım Sezer başkanımızın talimatı ile başlanmış olup, peşine yıkamasını yaptıktan sonra Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, sarı renge boyanarak,Caddelerin daha temiz ve görselliği öne çıkararak halkımızın kullanımına sunulmuştur. Çalışmalarımıza, Başkanımızdan aldığımız enerji ve önerileri ile devam ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —