Tarih: 06.08.2020 13:43

Başkan Sezer’den Müdür Aktürk’e hayırlı olsun ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Sezer’den Müdür Aktürk’e hayırlı olsun ziyareti

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan İbrahim Aktürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Sezer’e teşekkür etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, Başkan Sezer’e teşekkür etti. Sporun her yaş grubu için çok önemli olduğunu belirten Aktürk, ‘Görevimizi Allah’ın izniyle en iyi şekilde yerine getirip, bizden bekleneni yerine getireceğiz. Siz değerli Belediye Başkanımızın ziyareti beni çok mutlu etti. Siz başkanımıza da görevlerinizde ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ diye konuştu.

Sezer, ‘Kocaeli’de atılan adımlar örnek neticesinde’

Ziyaret isteklerini kırmayan Müdür Aktürk’e teşekkür eden ve görevinde başarılar dileyen Başkan Sezer, ‘Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan değerli kardeşim İbrahim Aktürk’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisi yeni görevini en iyi şekilde yerine getirecektir. Spor halkımız için çok önemli. Bu konuda Kocaeli’de atılan adımlar örnek neticesindedir’ dedi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ve çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —