Tarih: 09.05.2021 12:12

Başkan Sezer’in Gölcük Haber 35. YIL KUTLAMA MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gazetemizin yeni yaşını kutladı. Başkan Sezer, ‘Gölcük Haber Gazetesi’nin 35. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun’ dedi.

‘35 yıldır bu görevi layıkıyla sürdürmektedir’

Başkan Sezer, ‘Demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda devletle, vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedirler. Objektif yayın ilkelerine uyan, ilçemizin en köklü, Marmara Bölgesi’nde aralıksız yayın yapan en eski yerel yayın kuruluşlarından olan ve 35.kuruluş yıl dönümünü kutlayan Gölcük Haber Gazetesi de bu görevi layıkıyla sürdürmektedir’ dedi.

‘Nice başarılı yıllar diliyorum’

Açıklamalarını sürüren Başkan Sezer, ‘Bu vesileyle; ilçemizin adının, ülke genelinde ve hatta dünyada; sanat, kültür ve spor faaliyetleriyle anılmasının sağlanmasında ve Ulaşlı’dan Yazlık’a modern, müreffeh ve yaşamaktan mutluluk duyacağımız bir Gölcük’ü ortak aklı kullanarak, oluşturma çalışmalarımızın da kamuoyuna duyurulmasında bize güç veren Gölcük Haber Gazetesi’nin 35.kuruluş yıl dönümünü en samimi duygularımla kutlar, İmtiyaz Sahibi Sayın Nurettin Şenemre’nin nezdinde tüm gazete çalışanlarına daha nice başarılı yıllar diliyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —