Tarih: 18.09.2019 16:04

Başkan Tülü Edirne’de gerçekleştirilen Marmara Bölge Toplantısı’na katılım sağladı DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ ANITKABİR’DE KUTLANACAK

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Tülü Edirne’de gerçekleştirilen Marmara Bölge Toplantısı’na katılım sağladı

DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ ANITKABİR’DE KUTLANACAK

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü  geçtiğimiz günlerde Edirne’de gerçekleştirilen Marmara Bölge Toplantısına katılım sağladı.  Toplantıda TEMAD Genel Merkezi adına önemli kararlar alındı.

17 Ekim’de Anıtkabir’de yoğun katılımla Atatürk’ü ziyaret ederek bu programı gerçekleştireceğiz

Gerçekleştirilen önemli toplantı hakkında açıklamalarda bulunan TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü,  şunları söyledi: ‘’Edirne’de gerçekleştirilen Marmara Bölge Toplantısı’na, TEMAD Gölcük Şubesi adına ben Bekir Tülü, derneğimiz yönetim kurulu üyesi Erdoğan Köseoğlu da TEMAD Yüksek Denetleme Kurulu Üyesi olarak katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak 17 Ekim’de yapılacak olan Dünya Astsubaylar Günü kutlamaları adına yapılacak çalışmaları kesinleştirdik. 17 Ekim’de Anıtkabir’de yoğun katılımla Atatürk’ü ziyaret ederek bu programı gerçekleştireceğiz. Bunun dışında, Astsubayların özlük haklarını alabilmesi adına bir süredir TEMAD Genel Merkezimiz nezdinde çalışmalar yapılmaktaydı. Bu çalışmaların Cumhurbaşkanlığı nezdinde yapılması adına Genel Merkezimiz tarafından adımlar atılacak. Yine derneğimiz genel merkezi bünyesinde, bazı değişiklikleri yapabilmek adına tüzük kurultayımız olacak. Bu kurultayımızı da ilerleyen bir tarihte gerçekleştireceğiz. Gerçekleştirilen toplantıda son olarak, Aralık ayında her şubenin katılımı ile temsilciler kurulu toplantısını yapacağız. Bu toplantımızın yerini de yine ilerleyen dönemde genel merkezimiz aktaracak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —