Tarih: 05.04.2020 11:45

Başkan Üzülmez, ‘Şampiyonluğu biz kutlayacağız’

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Üzülmez, ‘Şampiyonluğu biz kutlayacağız’

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, taraftarlara yaptığı çağrıda “Bu salgının önlenmesi için hep birlikte evde kalmaya devam edeceğiz. Çünkü evde hayat var” diyerek açıklamalarda bulundu.

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez sosyal medyadan yaptığı çağrıda “Kıymetli dostlarım, sevgili taraftarlarımız dünya tarihinin en önemli salgınını en büyük sağlık problemini hep birlikte yaşıyoruz. Bu süreçte her birimiz Kocaelisporumuzu bir birimizi ve takımımızı çok özledik. Sonucunu yaşayamadığımız şampiyonluğu bir an önce yaşamak istiyoruz. İnanıyorum ve dua ediyorum bu süreç yakında bitecek ve Ülkemiz çok güçlü bir şekilde bu sürecin sonunda tekrar dünya tarihinde yerini alacak” dedi.

Başkan Hüseyin Üzülmez çağrısının devamında “Kocaelisporumuz bu sürecin sonunda şampiyonluğunu ilan edecek ve üst liglerde şampiyon olarak asıl yerine geri dönecek. Biz bu coşkuyu önce tribünlerde sonra Fethiye’de birlikte kutulayacağız. Ama şimdi sorumluluk gereği hepimizin evde kalması gerekiyor. Bu salgının önlenmesi için hep birlikte evde kalmaya devam edeceğiz. Çünkü evde hayat var, değerli taraftarlarımız sizde evde kalın” ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —