Tarih: 28.06.2024 18:02

Başkan Özlü’den Hacı Ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Yasin Özlü, kutsal topraklara gidip Hac ibadetini yerine getiren Başiskeleli hemşehrileri Mehmet Ay, Yakup Zenbil, İsmail Kahraman, Fikret Tezer, Mustafa Şeker, Yusuf Birinci, Mustafa Özbay, Aslan Çoban, Hasan Birinci, İbrahim Şahin, Fikret Karaaslan, Seyfettin Karaaslan, Zafer Karaaslan, Ahmet Kuzi, Yusuf Kuzi ve Abdurrahim Karaca'yı evlerinde ziyaret ederek Hac ibadetlerinin kabul ve hayırlı olması konusunda temennilerini iletti. 

 

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ziyaretlerde AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, meclis üyeleri ve muhtarlar da eşlik etti.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: ALLAH HERKESE NASİP ETSİN

 

Sıcak ve samimi bir ortamda Başiskeleli komşularıyla bir süre sohbet eden Başkan Özlü, "Allah (c.c) herkese kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin. Bu işler bir bakıma da nasip meselesi. Kime nasip olacağını bilmek de mümkün değil. İnşallah bizlere de nasip olur demek gerekir. Bu vesileyle o kutsal toprakları ve beldeleri ziyaret ederek Hac ibadeti görevini yerine getiren tüm hacılarımızın bu kutsal görevlerini Allah kabul etsin.” dedi.

 

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren ev sahipleri, Başkan M. Yasin Özlü’ye zemzem suyu ve hurma ikramında bulundular.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —