Başkan Sezer CHP’yi ziyaret etti “SİYASİ PARTİLER DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

Başkan Sezer CHP’yi ziyaret etti  “SİYASİ PARTİLER DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve yönetimini parti, binasında ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve yönetimini parti, binasında ziyaret etti. Gölcük’te yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sezer, “Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır” dedi.

Partililer katılım sağladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, dün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük ilçe başkanı Mehmet Uzuner ve yönetimini parti binasında ziyaret etti. Başkan Sezer’in ziyaretine CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner’in yanı sıra CHP Gölcük ilçe yönetimi, CHP Kadın Kolları Başkanı Ulviye Uzuner ve Yönetimi, CHP Gençlik Kolları Başkanı Harun Çimen, Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katılım sağladı. 

Uzuner, ‘Başkanımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in ziyaretinde ilk sözü alan CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, yaptığı selamlama konuşmasında  “Öncelikle sayın belediye başkanımıza hoş geldiniz demek istiyorum. Bugünkü ziyaretimizi kongremiz sonrasında gerçekleştirme niyetimiz oldu ama bir türlü denk gelemedik. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer beyefendiye ziyareti için teşekkür ediyorum” dedi. 

Sezer, “Somut ve yapıcı eleştiri her zaman fayda sağlar”

Uzuner’in selamlama konuşmasının ardından söz alan Başkan Sezer, “Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. Az önce Sayın ilçe başkanımızın da söylediği gibi aslında birkaç defa randevulaştık ama nasip olmadı. Ya bizim programımızda bir değişiklik oldu ya da kendisinin. Bugün hem bir ziyarette bulunalım hem de bize sorulacak olan sorular varsa cevaplandıralım ve merak edilen konular hakkında bilgi verelim. Netice itibariyle siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Bu bağlamda Cumhuriyet Halk Partisi hem Ana Muhalefet Partisi olarak hem meclisimiz açısından ve genel siyaset açısından önemli görev üstleniyor. Dolayısıyla somut ve yapıcı eleştiri her zaman fayda sağlar. Denetim mekanizmasının işlemesi son derece önemlidir. Özellikle belediye meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Gölcük olarak aldığımız birçok kararı ortak olarak almakta ve bu bütünlüğü hep birlikte sağlamaktayız. Sonuç olarak hepimiz Gölcüklüyüz ve ortak paydamız Gölcük. Belediye başkanlığı, siyasi parti ilçe başkanlığı, meclis üyeliği ya da ilçe yöneticiliği bu görevleri bizden önce yapanlar olduğu gibi bizden sonrada yapanlar olacak” dedi. 

“Öncelikle Gölcük’ü seveceğiz, Gölcük’ü güzel anlatacağız”

Sözlerine devam eden Başkan Sezer, “Hiçbir zaman aklımızdan bu görevlerin geçici olduğunu unutmamak gerekiyor ve bizler bunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz. Bu şehirde hangi siyasi görüşten, hangi partiden olursak olalım hemşericilik bilinci ile hareket etmemiz gerekiyor. Bu kentin kalkınması ile alakalı yapıcı ve fayda sağlayıcı tüm çalışmaları yapmaya özen gösteriyoruz. Kentimizin gelişimi açısından yaptığınız çalışmalar ve verdiğiniz destekler için hepinize teşekkür ediyorum. Söz çok önemli. Yaşam felsefem hep olumlu düşünmektir. Zaten faydalı iş yapabilmek için olumlu düşünmek gerekir. Kentimizin ileri gitmesi sadece kamu yatırımı ile olmaz. Başkan insanlarında yatırım yapması lazım. Onun için öncelikle Gölcük’ü seveceğiz, Gölcük’ü güzel anlatacağız. Bu güzel ilçeyi kötü göstermek ilçemize yapılan bir haksızlıktır. Bizler ayrıca doğru ve fayda veren eleştirileri her zaman önemsiyoruz” dedi.

Uzuner, “Gözüken yerlerde biz zaten gerekli muhalefetimizi de yaptık”

Başkan Sezer’in konuşmasının ardından CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, konuşmasında  “Buraya dışarıdan gelenler için şunu söyleyebilirim; buradaki siyasi iklimin ve diğer partiler arasındaki ilişkilerin vesaire çok düzeyli ve gerçekten diğer ilçelere göre çok güzel ilişkilerinin olduğunu dışarıdan görenler söylüyorlar. Bu tabi tek taraflı olabilecek bir şey değil. Burada insanların birbirlerine karşı saygı ve yaklaşımından kaynaklı bir durum. Bunu da dışarıdan yeni gelen insanlar için fark edilmesi bizim için çok önemli. Biz tabi Sayın Başkanımızla mesaim benim meclis üyeliği dönemimde başladı. Sonra ilçe başkanlığı durumum oldu. Seçimler yaşıyoruz ama parti içerisinde ama genel seçimler ama yerel belediyelerde. Bu işin genel doğasında olup biten olaylar bunlar. Tabi bir seçim daha yaşadık. Yeni arkadaşlarımız görevlerine başladılar. Meclis’te aynı şekilde biz duyarlı bir şekilde mecliste yapmak istediklerimizi başkanımızda biliyor. Çoğu yerde fikir birliği yapmamızda hiçbir beis görmedik. Gözüken yerlerde biz zaten gerekli muhalefetimizi de yaptık” dedi.

“Türkiye’nin birinci partisi olduğumuzu da ayrıca belirtmek istiyorum”

Başkan Uzuner sözlerinin devamında, “Gölcük özelinde her zaman olumlu işlere imza atabildiğimizi de söylemek istiyorum. Türkiye’nin birinci partisi olduğumuzu da ayrıca belirtmek istiyorum. Ayrıca Genel Başkanımızın da söylediği gibi her siyasi partinin belli başlı sorumluluğu var. Bizlerde kendi üzerimize düşen sorumluluğu yerine göstermeye çalışıyoruz. Tabi bu ilişkiler hiçbir zaman tek taraflı ilişkiler değil. Karşınızdaki insanın göstermiş olduğu olgunluk ve saygınlık bizimde aynı şekilde cevap vermemiz gösteriyor. Gölcük’te ben bu anlamda güzel bir ortam olduğunu düşünüyorum. Yani genel itibariyle önümüzdeki süreçle ilgili başkanımızla paylaşacağımız, soracağımız şeyler olacaktır. Tabi ülkemiz kolay bir süreçten geçmiyor. Ekonomik olarak yaşadığımız sorunlar var. Bu sorundan hem ülke olarak hem ilimiz olarak hem de ilçemiz olarak çıkmak niyetindeyiz. Takipçisiyiz. Verebileceğimiz yerde de destekçisiyiz. Süreç bu şekilde ilerliyor bizim için. O yüzden Gölcük adına güzel işler olabileceğini düşünüyorum. Bizde CHP olarak bu konuda katkıda bulunacağımızı belirtmek istiyorum” diyerek konuşmasını tamamladı. 

Haber: Serap DURUKAN

 



Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde oluşan çukura taş ile önlem aldılar

Değirmendere’de granit tamiri çalışması yapıldı

Değirmendere Sahili güzelleşmeye devam ediyor

Değirmendere mazgal temizleme çalışmaları yapıldı

Değirmendere’de tepki çeken görüntüler

Çınarlık Meydanı’nda ağaç dalı koptu 1 VATANDAŞ YARALANDI

Değirmendere Sahili’nde Çay Bahçesi kültürü devam ediyor AKŞAMI AYRI GÜNDÜZÜ AYRI YOĞUN OLUYOR

Çınarlık Meydan Kafe yoğun ilgi görmeye devam ediyor DEĞİRMENDERELİLERİN BULUŞMA NOKTASI

Yüzbaşılar mevkide kavşak ayakları resimler ile güzelleştirilmeli

Değirmendere tabelası yerine geri döndü

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin “EMEKLİ MAAŞI EN DÜŞÜK 30 BİN LİRA OLMALI”

KSO Bakşanı Zeytinoğlu sanayi üretimi ve işgücü verilerini değerlendirdi

“202 ESNAFA 92 MİLYON TL KREDİ VERDİK”

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DİKKATLİ OLUNMALI’

ENFLASYON GÜNLÜK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLEMEKTE

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “ENFLASYON DÜZELTMESİ MUAFİYETİ İŞ DÜNYAMIZA HAYIRLI OLSUN”

KSO Başkanı Zeytinoğlu Ağustos ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KOTO’da ‘İş Geliştirme Desteği’ne davet toplantısı

Başkan Bulut’tan ihracat yorumu TEMMUZ AYINDA FARK KAPANDI

“2024 Macar-Türk Kültür Yılı” Kocaeli’de kutlanacak

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘GÖLCÜK’ÜN DOĞRU PROJELERE İHTİYACI VAR’

Muhtar Kamış’a asansör engeli

Gölcük’e bir kadın işletmeci daha ADIYAMANLI ÇİĞKÖFTECİM YAZLIK’TA AÇILIYOR

İYİ Parti Gölcük İlçe Yönetimi’nden KAYMAKAM GÜLTEKİN’E ZİYARET

Büyükakın: Ulaşımda güvenlik ve estetik bir arada

Başkan Kocaman’ndan Ahilik Haftası mesajı “ESNAF RAKİP DEĞİL, KARDEŞTİR”

‘’Kahraman itfaiyecilerimizin alınlarından öpüyorum’’

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Yüksel Pehlevan’dan YENİ DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET

CHP Kadın Kollarından Kadın Muhtarlara ziyaret

SEKA Semt Polikliniği yıkılıyor

Başiskele’de Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam        

Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde oluşan çukura taş ile önlem aldılar

Hepsi bilim sevdalısı çocuklar

Başiskele’nin Yeni Sosyal Alanı: Yuvacık Fatih Vadisi

Furkan Gedik ligin zirvesinde!

Sessizler Derneği’nin 45’nci kuruluş yıldönümü kutlandı

Kocaelispor-Şanlıurfaspor maçı bilet fiyatları belli oldu

Kocaelispor U17 FARKLI KAZANDI 4-1

Maganda kurşunu 9 yaşındaki çocuğu yaraladı

23-29 Eylül Ahilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerle KOCAELİ’DE AHİLİK RUHU YAŞATILIYOR

Evlerinde çıkan yangından son anda kurtulmuşlardı SEZER’DEN AİLEYE DESTEK

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan, “GÖLCÜK’ÜN SORUNLARI HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYOR”

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “ZAFER PARTİSİ’NE GENÇLERİN İLGİSİ BÜYÜK”

Yuvacık Kültür Merkezi’ne 200 Araçlık Otopark

Vali Aktaş’tan Ahilik Haftası Mesajı

Damla’nın hayali Beyaz Kalplerde gerçek oldu

Tatarahmet köprüsünde temel betonu döküldü

Mobil Mevkii’ndeki Ücretsiz Otopark Yoğun İlgi Görüyor KIŞ GELMEDEN BAKIM YAPILMASI İSTENİYOR

Başkan Büyükakın genç şampiyonla buluştu

Yükleniyor