Tarih: 08.11.2018 13:11

BAŞSİAD GÖLCÜK’TE TOPLANIYOR

Facebook Twitter Linked-in

BAŞSİAD GÖLCÜK’TE TOPLANIYOR

Başarılı İş insanları  Derneği (BAŞSİAD) yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.  Barış Arat Başkanlığında yoğun faaliyetlerle kent gündeminde söz sahibi olan  Dernek 10 Kasım Cumartesi günü Gölcük KEYF-İ ALA Cafe’de Geleneksel İş Geliştirme ve Kahvaltı organizasyonunu düzenleyecek.

Kocaeli’nde ticari anlamda hizmet veren kuruluşları da bünyesine katarak, büyümeyi ve faaliyet ağını genişletmeyi planlayan başarılı dernek iş insanlarına hizmet etmeye devam ediyor.

‘Ticaret yapmanın zor olduğu bu günlerde birlik olmalıyız’

10 Kasım Cumartesi Gölcük’te yapılaması planlanan kahvaltı organizasyonunda üyeleriyle birlikte yeni üye adaylarını ve BAŞSİAD’ ı tanımak isteyen tüm iş dünyasını davet ederek birlik olma çağrısında bulunan dernek yöneticileri, ‘birlik olalım, birlikte BAŞSİAD’lı olalım’ çağrısında bulundular.

Gölcük KEYF-İ ALA Cafe’de gerçekleşecek etkinlik saat 10:00 da başlayacaktır.  Ayrıca program kapsamında, dernek bünyesine yeni katılacak üyeler için bir rozet takma töreni de gerçekleştirilecek.

Dernek Başkanı Barış Arat ticaret te  daralmanın yaşandığı bugünlerde, bölgedeki tüm iş insanlarına çağrıda bulunarak; BAŞSİAD çatısı altında birleşip hem iş hacimlerini  geliştirmelerini hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak için birlikte beraber çalışma çağrısında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —