Tarih: 27.07.2020 10:22

Bat ailesinin en mutlu günü İLKNUR VE MUSTAFA ÇİFTİ DÜNYAEVİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin tanınmış İş adamlarından Gölcük Temaş Hafriyat’ın Sahibi  Murat Bat biricik kızı İlknur Bat’ı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. İlknur ve Mustafa çifti dün akşam My Liva Restaurant’ta muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin düğününe ilimizin ve ilçemizin önemli isimleri katılım sağladı.

Düğüne önemli isimler katılım sağladı

Dün akşam gerçekleştirilen düğüne; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Belediye meclis üyeleri, partililer, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi

Gölcük’ün tanınmış İş adamlarından Gölcük Temaş Harfiyat’ın Sahibi Murat Bat ve Nilgün Bat çiftinin güzeller güzeli kızları İlknur Bat ile Nebahat ve Musa Ceylan çiftinin yakışıklı oğulları Mustafa Ceylan My Liva Cafe & Restaurant’ta düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.  Genç çifti dostları ve sevenleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. İlknur ve Mustafa çifti gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Bizde Gazetemiz adına genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —