Tarih: 11.11.2022 11:47

Bayburtlu Kadınlar Kahvaltıda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Bayburtlu Kadınlar Kahvaltıda buluştu

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER

Gölcük Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Kadın Kolları Gölcük’te  kahvaltı programında, Gölcük Bayburt Kültür Derneği’nde, Bayburtlu Kadınlarla bir araya geldiler. Kahvaltıda bir araya gelen Bayburtlu Kadınlar birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Dernek Kadın Kolları Başkanı Sevcan Ayhan, kahvaltı programı hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Uzun bir süre Pandemi nedeniyle bir araya gelememiştik. Derneğimiz Kadın Kolları olarak yaşadığımız yer olan Gölcük’te çeşitli faaliyetlere ve programlara katılmanın planını yapacağız.’

‘Ekonomiye destek olacak projelerimizle, çok yakında sizlerle olacağız’

Başkan Ayhan sözlerinin devamında; “Kadın Kolları yönetimi olarak birlik ve beraberlik adına çeşitli programlara katılıyoruz. Amacımız, Bayburtlular arasında sosyal ve kültürel birliği sağlamak, bu birliğin genç nesillere aktarılmasını sürdürmek. Bayburtluların tanışma ve kaynaşmalarını sağlayacak faaliyetler düzenleyerek, kadınlarımızın üretimini arttırarak, kadın isterse her şeyi yapar dediğimiz bu zamanda ekonomiye destek olacak projelerimizle, çok yakında sizlerle olacağız’ dedi.

‘Yönetimimize katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum’

Ayhan, son olarak, ‘Bugün burada birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, hem de ileri ki günlerde hayata geçireceğimiz projemizi konuşmak için, çok değerli hemşerilerimiz,  dostlarımız ile kahvaltı programımızda bir araya geldik. Toplantımıza  verdiğiniz  güzel desteğinizden dolayı yönetimime ayrıca teşekkürlerimi sunuyor, sağlıklı daha nice programlarda bir araya gelmek dileği ile inşallah diyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —