Tarih: 22.12.2018 17:42

BAYBURTLULARDA ‘BAYRAK’DEĞİŞİMİ

Facebook Twitter Linked-in

BAYBURTLULARDA ‘BAYRAK’DEĞİŞİMİ

Gölcük Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği 23 Aralık Pazar günü saat 14.00’de dernek lokalinde olağan kongrelerini gerçekleştirecek. Mevcut Başkan Çetin Kocatürk gerçekleştirilecek olan kongrede aday olmadığı ifade ederek yeni başkanın Ümit Yaşar Bayrak olacağını belirtti.

2015 Aralık ayında göreve başlamıştı

23 Aralık Pazar günü gerçekleştirecekleri olağan kongre ile yeni başkanlarını belirleyecek olan Gölcük Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği mevcut başkanı Çetin Kocatürk dernek çalışmaları ve gerçekleşecek olan kongreleri hakkında bilgi verdi. Kocatürk yaptığı açıklamada, “ Gölcük Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği 2015 Aralık Ayında yapılan kongresinde genel kurulda ki bütün üyelerin kabulü ile yüklenmiş olduğumuz başkanlık görevini 3 yıldır ciddiyetle sürdürdüm. Bu süreç içerisinde derneğimize ait birçok çalışmaya imza attık. Gölcükte yaşayan  Bayburtlu hemşehrilerimizin birbirleri ile irtibatını sağlayacak birçok kültürel çalışmaya imza attık. Özellikle Bayburt’umuzun düşman işgalinden kurtuluş günlerini unutmadan hemşehrilerimiz ile birlikte Bayburt’umuza layık olacak şekilde kutladık” dedi.

“Önemli gün ve geceleri pas geçmeden bütün derneklerimiz ile birlikte kutladık”

Kocatürk sözlerinin devamında, “2004 senesinde kurulmuş olan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun da 2018 dönem başkanlığını Bayburtlular Derneği olarak 2018 yılında devralarak aynı zamanda Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanlığı ile birlikte yürüttük. Kültür Dernekleri Platformu ile birlikte birçok kültürel çalışmaya imza attık. Önemli gün ve geceleri pas geçmeden bütün derneklerimiz ile birlikte kutladık. Hasta ve sıkıntısı olan hemşehrilerimize ulaşarak elimizden geldiğince onlara yardım etmeye çalıştık. Vefat eden hemşehrilerimiz ile alakalı olarak ta cenaze işlemeleri öncesi ve sonrasında cenaze sahibi aileye yardımda bulunarak yüklerini hafifletmeye çalıştık” dedi.

Kongre dernek lokalinde gerçekleşecek

Acısıyla tatlısıyla 3 yılı geride bırakırken birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum ve üzerimde var ise haklarımı helal ediyorum diyerek sözlerine devam eden Kocatürk, “Gölcük Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak 23 Aralık 2018 Pazar günü saat 14:00’de dernek lokalimizde yapılacak olan kongremizde tek aday olan Ümit Yaşar Bayrak arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Görev süresi boyunca kendisine her türlü yardıma hazır olduğumu da belirtmek istiyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —