Tarih: 31.08.2022 12:02

Bayburtlular’dan Başkan Sezer’e teşekkür ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Bayburtlular’dan Başkan Sezer’e teşekkür ziyareti

Gölcük Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Ali Ayhan ve Yönetimi Bayburt’ta geçtiğimiz Temmuz ayında törenle açılan Hattat Şair Ahmet Revayi Hüsn-i Hat Müzesi’ne verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gölcük’ten Bayburt’a önemli destek

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Bayburt’ta Temmuz ayında törenle açılan Hattat Şair Ahmet Revayi Hüsn-i Hat Müzesi’nin kurulum aşamasında destek vermiş, bu hareketi büyük bir takdir toplamıştı. Gölcük Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Ali Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’e gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Sezer’e teşekkür ederek, katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi vererek kendilerine teşekkür ettiler.

 Ayhan, ‘Bayburt halkı adına teşekkür ediyoruz’

Başkan Ayhan, Gölcük Belediye Başkanı Sezer’e verdiği teşekkür belgesinde ifade edilenler şöyleydi;  Sayın Av. Ali Yıldırım Sezer Bayburt Belediyesi Hattat Şair Ahmet Revayi Hüsn-i Hat Müzesi’nin kurulum aşamasında verdiğiniz katkılardan dolayı Bayburt halkı adına şükranlarımızı sunar, sağlık esenlik ve mutluluklar dilerim’ diye konuştu.

Sezer, ‘Hayırlı olan her esere destek veririz’

Başkan Sezer’de, Gölcük Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Dernek başkanı Ali Ayhan’a ‘nezaketiniz için çok teşekkür ediyor; Hattat Şair Ahmet Revayi Hüsn-i Hat Müzesi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizler Gölcük Belediyesi olarak hayırlı olan her esere destek veririz’ dedi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —