Tarih: 12.04.2023 10:55

BBP Gölcük İlçe Başkanı Akpınar, ‘KOCAELİ’DEN BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARIP, MECLİS’E GÖNDERECEĞİZ’

Facebook Twitter Linked-in

BBP Gölcük İlçe Başkanı Akpınar,

‘KOCAELİ’DEN BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARIP, MECLİS’E GÖNDERECEĞİZ’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Akpınar, yaptığı haftalık değerlendirmede ‘Ramazan ayında Mescid-i Aksa’da lanetlediğimiz hadiseler yaşanıyor’ dedi. Akpınar, ayrıca seçimler neticesinde Kocaeli’den bir milletvekili çıkarıp, Meclis’e gönderme hedeflerinin olduğunu belirtti.

‘Müslümanlar Mescid-i Aksa’dan çıkmayacaklar’

Başkan Akpınar, “Ramazan ayında Mescidi Aksa’da lanetlediğimiz hadiseler yaşanıyor”. “Müslümanların huzurunu kaçırmaya ve bir kargaşa meydana getirmeye çalışıyorlar” dedi. Akpınar,  yaptığı açıklamada, “Ramazan ayında Kudüs Mescid-i Aksa’da maalesef hiç arzu etmediğimiz, hatta lanetlediğimiz hadiseler yaşanıyor. Kudüs’te yerleşik olan Siyonist zihniyetindeki bir takım Yahudi gruplar, her yıl Ramazan ayında Mescid-i Aksa’ya güya kendi dini vecibelerini yerine getirme bahanesiyle girerek, orada Müslümanların huzurunu kaçırmaya ve bir kargaşa meydana getirmeye çalışıyorlar. İsrail devleti ve polisi de yıllardır bunlara çanak tutuyor. Hemen hemen tamamını havada imha ettikleri roketleri bahane ederek hemen bu tür hadiselerin peşine de Gazze’yi ya da Filistin’i bombalıyorlar ve onlarca Filistinlinin yaralanmasına veyahut hayatını kaybetmesine sebep oluyorlar. Müslümanlar bizim ilk kıblemiz olan ve bizim kutsalımız olan Mescid-i Aksa’dan çıkmayacaklar’ dedi.

‘Ayrılıkçı, yalan, iftira, kışkırtıcı ve tahrik edici her türlü hareketlerden kaçınmakta fayda var’

‘Artık ülkemizdeki Genel seçimler yönünden, yarışın son düzlüğüne geldik desek yanlış sayılmaz’ diyen Akpınar, ‘Özellikle Genel siyasetin bu kadar sert geçtiği ortama bakıp üzülmemek elde değil. Daha da kötüsü yerel siyasetimizin de aynı yörüngeye çekilmeye çalışıldığını görmek tam tamına hüsran. Buradan sesleniyoruz, ilçemizde öyle herhangi bir şekilde seviyenin yükselmemesi ve siyasetin diyaloğu koparmadan yapılabiliyor olarak kalması, hayati öneme sahip. Burada özellikle ilçe başkanlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Teşkilatlarını düzgün ve sağduyulu yönlendirmeleri ilçemizdeki huzuru bozmadan, gerginlikler yaşanmadan bu seçim dönemini de atlatıp hayatlarımıza devam edeceğiz. Yarın birbirimizin yüzüne bakabilmek ve daha da önemlisi istişare ve diyalogla ilçemiz için toplanmak zorunda olabileceğimizi unutmadan eylem ve söylemlerimizi gerçekleştirelim. Ayrılıkçı, yalan, iftira, kışkırtıcı ve tahrik edici her türlü hareketlerden kaçınmakta fayda var.’

‘Olgunluklar bir seçim dönemi geçirmeyi planlıyoruz’

Akpınar, ‘Bizlerde çalışmalarımıza yoğunluk verdik, ilçe SKM birimimizle birlikte programlarımızı yaptık. Cumhur ittifakı bileşenlerimizle birlikte istişare ve diyalog halinde kendi çalışmalarımızı yapıyoruz. İl yönetimimiz ve il başkanımız dün ilçemizi ziyarette bulundular. Önümüzdeki hafta ilçemizde bir toplantı yapıp milletvekili aday adaylarımızla program düzenleyip saha çalışmalarımızı sürdürmeyi düşünüyoruz. Sahadaki nabzı makul seviyede tutmaya çalışarak, olgunlukla bir seçim dönemi geçirmeyi planlıyoruz. Heyecanımız çok yüksek inşallah bu dönem Kocaeli’den bir milletvekili çıkaracağız ve meclise göndereceğiz diye inancımız var. Artık Büyük Birlik kadrolarını değerli hemşehrilerimiz de daha iyi tanıyorlar Kocaeli’de, amacımızı, niyetimizi ve karakterlerimizi daha iyi biliyorlar. Bizlerin davasının ve önceliklerinin neler olduğunu daha iyi biliyorlar ve bize karşıda bir teveccüh oluştuğunu görebiliyoruz. İnşallah Rabbiminde izniyle Kocaeli’den bir vekil çıkarıp mecliste bize hizmet etmesini başarırsak, o zaman daha da iyi tanıyacak hemşehrilerimiz bizi. Bunun içinde siz değerli hemşehrilerimizin desteklerine talibiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —