BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “31 MART AKŞAMI ZAFERİMİZİ HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ”
BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar,
“31 MART AKŞAMI ZAFERİMİZİ HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ”
Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemi ile 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimler konusunda açıklamalarda bulundu.
Başkan Akpınar, “Geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de ittifakımızın kazanması, belediye başkan ve başkan adayımızın görevine devam etmesi için elimizden gelen tüm gayreti sahada göstereceğiz” dedi.
“Bir deprem ülkesinde yaşadığımızı unutmamak gerekiyor”
BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ilk olarak açıklamasında “Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı depremin yıl dönümü dolayısıyla anıyoruz. Bir deprem ülkesinde yaşadığımızı unutmamak gerekiyor. Deprem kaderimiz ama yaşadığımız depremlerde meydana gelen ölümleri kadere bağlamak, inançlarımızla, bilimle, insanlıkla izah edilemez. Acılarımızdan ders almaz, geçmişteki hatalarımızı yok sayarsak gelecekte de aynı acıları yaşamaya maalesef mahkum oluruz. Yerel yönetimlere ve onları denetlemekle görevli merkezi hükümete düşen en önemli görev, depremlerde yaşadığımız bina kaynaklı ölümleri sıfıra indirmek olmalıdır. Bu mümkün mü? Evet. Mümkün olduğunu farklı ülkelerde görmekteyiz ama önce kararlılıkla işe başlamamız ve attığımız her adımın, aldığımız her mesafenin hayat kurtarmaya yönelik olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor.” dedi.
“Bu mesele hepimizin ortak meselesidir”
Başkan Akpınar sözlerinin devamında, “Yüzyılın felaketinin yıl dönümünde, kaybettiğimiz vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Bu mesele üzerinden de kimsenin kişisel ya da parti menfaati gözeterek siyaset üretmeye, kara siyaset yapmaya gayret etmemesini de önemle bildiriyoruz. Bu mesele hepimizin ortak meselesidir. İlçemizde de başlayan kentsel dönüşüm noktasındaki çalışmaları dikkatle ve yakından takip ediyor, değerli buluyoruz. Bu projeyi de sonuna kadar destekliyoruz” dedi.
“Meydanlarda zaferimizi hep birlikte kutlayacağız”
Başkan Akpınar son olarak açıklamasında, “Geçtiğimiz gün Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve yönetimini parti binamızda ağırladık. Kendilerine öncelikle bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Ziyarette ittifakımızın ne kadar kuvvetli olduğu üzerine sohbet ettik ve ülkemiz be ilçemiz açısından oldukça büyük bir önemi olan bu ittifakın devam ettirilmesinin yine ülke ve ilçe menfaatine olacağına vurgu yaptık. Geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de ittifakımızın kazanması, belediye başkan ve başkan adayımızın görevine devam etmesi için elimizden gelen tüm gayreti sahada göstereceğiz. Nasip olursa 31 Mart akşamı yine sokaklarda, meydanlarda zaferimizi hep birlikte kutlayacağız. Seçimin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
Yükleniyor
-
BIST 100
16148,21%-0,64
-
DOLAR
44,22% 0,07
-
EURO
51,06% 0,07
-
GRAM ALTIN
6931,32% -2,54
-
Ç. ALTIN
11472,71% -0,96



