Tarih: 16.02.2024 14:26

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “31 MART SEÇİMLERİNDE ZAFER CUMHUR İTTİFAKININ OLACAKTIR”

Facebook Twitter Linked-in

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

“31 MART SEÇİMLERİNDE ZAFER CUMHUR İTTİFAKININ OLACAKTIR”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık olağan basın açıklamasında yerel seçim sürecinde yaptıkları çalışmalar konusunda bilgi verdi. Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, “31 Mart seçimlerinde zafer Cumhur İttifakının olacaktır”

  

“Çalışmalarımıza adayımızla hız kazandırdık”

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar yaptığı açıklamada, “Cumhur İttifakı’nın bir üyesi olan partimiz, yerel seçimlerde belediye başkan adayımızın kesinleşmesi sonrasında çalışmalarını hızlandırdı. Bizler de geçtiğimiz hafta Cumhur İttifakı üyesi olan AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nı partimizde ağırladık ve çalışmalarımız konusunda kendileri ile istişarelerde bulunduk. Yol haritamızı çıkararak seçime yönelik fikirlerimizi ifade ettik. Artık sahada daha etkin bir şekilde varlığımızı belli ediyoruz. Çalışmalarımıza adayımızla hız kazandırdık. Bu anlamda partimiz kadın kolları oluşumunu da tamamladık ve kendileri şu an sahada faaliyetlerini sürdürüyor” dedi.

“Gölcük’ü daha güzel bir kent haline getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Kadınlara seçim çalışmalarında büyük işler düşüyor çünkü onlar, bizlerin giremediği evlere girerek gerek parti politikamızı gerekse seçime yönelik olarak adayımız ve projelerimizi anlatıyor. Bu anlamda kendilerine başarılar diliyorum. Onların bu büyük katkısı ile Cumhur İttifakı olarak seçimi kazanacağımızdan eminiz. Kadınların yanında, bizler de saha çalışmalarına katılıyor ve Belediye Başkan Adayımız olan Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte aktif bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Seçime artık 44 gün gibi bir süre kaldı. Bu süreç içerisinde kapı kapı dolaşıyor, vatandaşımızın elini sıkıyor, esnafımızı dinliyor ve kendilerine projelerimizi anlatıyoruz. Yeni bir Gölcük için elimizi taşın altına koyuyoruz. Seçimi kazanarak ilçemizdeki eksikleri kapatmak, Gölcük’ü daha güzel bir kent haline getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —