Tarih: 12.05.2023 14:53

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar “BİR OYUMUZU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A, BİR OYUMUZU DA BBP’YE İSTİYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar

“BİR OYUMUZU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A, BİR OYUMUZU DA BBP’YE İSTİYORUZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, 14 Mayıs Pazar Günü gerçekleşecek olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi son açıklamalarını dile getirerek, “Demokratik bir ortamda seçim geçirelim. Altını çizerek ifade ediyoruz ki rahmetli Muhsin Başkanımıza vefa zamanı diyoruz ve bir oyumuzu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bir oyumuzu da Büyük Birlik Partimize istiyoruz” dedi.

“Partimiz olarak bizlere karşı gördüğümüz teveccüh, bizi çok mutlu ediyor”

 BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar yaptığı açıklamada, “Öncelikle tüm Gölcüklü hemşerilerimizin Cuma gününü tebrik ediyoruz. Tüm halkımıza hayırlı Cumalar diliyorum. Ülkemizin seçim yarışında son saatlere girdiği bu süreçte çalışmalarımıza tüm gücümüzle hız verdik. Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte vatandaşlarımıza dokunmaya, onlara temas etmeye ve  kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Özellikle ilçemizde gördüğümüz atmosfer, gerçekten çok heyecanlı ve dolu dolu ilerliyoruz. Vatandaşlarımız, seçim sonuçlarının ne kadar önemli olduğunun bilincinde ve verdikleri her bir oyun vatanımız ve milletimizin geleceği için ne kadar değerli olduğunu biliyor. Partimiz olarak bizlere karşı gördüğümüz teveccüh, bizi çok mutlu ediyor” dedi.

“Partimizin 30 yıllık siyasi hayatında parti olarak ilk defa barajsız gireceği bir seçimin arifesindeyiz”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Büyük Birlik Partisi’nin kurulduğu 1993 yılından bu güne kadar vatandaşımızdan gördüğü desteğin sırf seçim barajı ya da bizi çok sevmesine rağmen oyunun boşa gideceği düşüncesiyle potansiyelinin çok altında oy aldığına şahit olduk. Aslında insanlarımızın bizlere karşı güven ve sevgisi oldukça yüksek. Özellikle rahmetli genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nu sevmeyeni görmedik. Keza Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye de teveccüh oldukça yüksek. Partimizin 30 yıllık siyasi hayatında parti olarak ilk defa barajsız gireceği bir seçimin arifesindeyiz. İçerisinde bulunduğumuz Cumhur İttifakı dolayısıyla genelde yüzde 7’lik barajı direkt olarak aşmış durumdayız. Şu an karşımızda illere göre milletvekilliği yeter sayısında oy alındığında milletvekilliğini çıkarabilme şansımız var. Yani iş başa düştü ve gerekli tüm çalışmalarımızı da yapıyoruz” dedi.

“Saha çalışmalarımda çok güzel dönüşler aldık”

Açıklamalarını sürdüren Başkan Akpınar, “Birinci sıradaki milletvekili adayımız Sayın Şerafettin Akdemir, Gebze bölgesinde ikamet ediyor ve gerçekten çevresinde sevilen, sayılan, bizim de değer verdiğimiz, bu sebeple birinci sıraya uygun görüldüğü bir arkadaşımızdır. İnşallah onun Büyük Birlik Partisi ve Kocaeli adına Ankara’da meclisteki yerini, halkımızın da desteğiyle garantiye alarak ikinci sıra vekil adayımız olan İzmit Eski İlçe Başkanımız, İl Başkan Yardımcımız Sayın Ömer Gökhan Aladağ’ı da seçtirip Kocaeli adına yüce meclise gönderebilmek için çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. Hesaplarımız göre 70 – 80 bin civarı bir oyla Kocaeli’den bir milletvekili çıkabilecek. Sahada gördüğümüz izlenimde bize çok yakın olup da başaramayacağız düşüncesi ile başka tarafa yönelme eğilimi olan seçmenlerimize seslenerek Allah’ın izni ile bu sefer başaracağımızı, 1,5 milyon seçmeni olan şehrimizde ikinci vekil adayımız için  150 bin oy almamızın çok mümkün olduğunu, bu teveccühün sahada tezahür ettiğini gördüğümüzü belirterek hiç çekinmeden bir oylarını Cumhurbaşkanımıza, milletvekilliği oylarını da Büyük Birlik Partimize vermelerini önemle rica ediyoruz” dedi.

“Herhangi bir provokasyona dahil olunmamasını, sağduyulu bir seçim geçirmemizi diliyorum”

Başkan Akpınar son olarak açıklamasında, “Özellikle vurgulamak istiyorum ki yaşlılarımız, büyüklerimiz veya siyasetle pek alakadar olmayan seçmenlerimizin önümüzdeki seçimde iki oy kullanacaklarını, bir oyun Cumhurbaşkanına, diğer oyun da milletvekilliği için kullanacaklarını bilmediklerini gördük. Burası önemli; altını çizerek ifade ediyoruz ki rahmetli Muhsin başkanımıza vefa zamanı diyoruz ve bir oyumuzu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, bir oyumuzu da Büyük Birlik Partimize istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar bizlere destek vermiş ya da eleştirmiş, temasta bulunmuş herkese teşekkür ediyoruz, Pazar günkü seçim sonuçlarının tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Önümüzdeki 2 gün boyunca çok dikkatli olunmasını, herhangi bir provokasyona dahil olunmamasını, sağduyulu bir seçim geçirmemizi, ülkemiz adına çok önemli buluyoruz. Bu konuda ekstra dikkatli olmalıyız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —