Tarih: 18.11.2022 12:50

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar/“GENEL BAŞKANIMIZ MUSTAFA DESTİCİ 27 KASIM’DA KOCAELİ GELİYOR”

Facebook Twitter Linked-in

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar

“GENEL BAŞKANIMIZ MUSTAFA DESTİCİ 27 KASIM’DA KOCAELİ GELİYOR”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar haftalık basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Akpınar, “Sevdamız Türkiye, Hedef 2023” ve “Cumhurla Birlikte Kazanacağız” sloganlarıyla, Genel başkanımız Mustafa Destici’nin başladığı mitinglere, önümüzdeki pazar günü Denizli’de akabinde 27 Kasım’da  da Kocaeli’de devam edecek” dedi.

Başkan Akpınar’dan mitinge davet

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar yaptığı açıklamada, “BBP olarak, gelecek yıl yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine büyük bir titizlik ve özveri ile hazırlık yapıyoruz. “Sevdamız Türkiye, Hedef 2023” ve “Cumhurla Birlikte Kazanacağız” sloganlarıyla meydanlardayız. İnşallah Kocaeli’de de her geçen gün güçlenerek, sesimizi daha ileriye duyuruyoruz, duyurmaya da canhıraş devam edeceğiz. Bu vesileyle 27 Kasım’da gerçekleştirecek olduğumuz mitingimize Gölcüklü hemşehrilerimiz başta olmak üzere bize gönül vermiş tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

“Terör ve şiddetin her türlüsünü lanetliyoruz”

Akpınar düzenlediği basın açıklamasında Taksim’deki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diledi. Terör ve şiddetin her türlüsünün birlikte lanetlenmesi gerektiğini vurgulayan Akpınar saldırının emrini verenleri, tetikçiyi, tetikçinin işbirlikçilerini ve terörün dışardaki uzantılarını birbirinden ayırt etmeden lanetlediğini söyledi. Terörle ilgili içeriden ve dışarıdan istismarlar olduğuna dikkati çeken Akpınar , “PKK ve diğer terör örgütlerinin, ülkemizde sivil vatandaşlarımıza karşı gerçekleştirdikleri saldırıların, askerimize, polisimize, öğretmenlerimize, yargı mensuplarına ve kamu binalarına yaptıkları saldırılardan hiçbir farkı yoktur.” diye konuştu.

“Pazar günkü terör saldırısı, hain, katil PKK’nın karakteristik suçlarından biridir”

Saldırıların insanlığa dair herhangi bir değerle yan yana getirilemeyeceğini ifade eden Akpınar , “Pazar günkü terör saldırısı, hain, katil PKK’nın karakteristik suçlarından biridir, ülkemizde onlarca yıldır sayısız kez benzerlerini yapmıştır.” ifadesini kullandı. Türkiye’nin şimdiye kadar binlerce evladını teröre kurban verdiğini, milli gelirini terör için harcadığını anımsatan Akpınar, “Taksim’deki terör saldırısı sonrasında PKK’nın siyasi şubesinin ve herhangi bir yöneticisinin herhangi bir tepki göstermemesi bizi şaşırtmadı.” değerlendirmesinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —