Tarih: 29.03.2024 17:40

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “GÖLCÜK’TE KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI OLACAKTIR”

Facebook Twitter Linked-in

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

“GÖLCÜK’TE KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI OLACAKTIR”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar,  haftalık olağan basın açıklamasında Pazar günü gerçekleşecek olan  yerel seçimlerin  son değerlendirmesini yaptı. Başkan Akpınar, “Gölcük’te kazanan Cumhur İttifakı olacaktır” dedi.

“Artık seçime hazırız”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar,  yaptığı açıklamada “Sonuçta hemşehrilerimiz sandığa gittiğinde, ilçesi mahallesi çocuklarının geleceğini düşünerek oy verecek. 2019 yılında Cumhur İttifakı’mızın Gölcük Belediye Başkan Adayı olan Ali Yıldırım Sezer, yüzde 8 gibi bir fark ile seçimleri kazanmış, meclis çoğunluğunu da ittifakımız kazanmıştı. Aradan geçen 5 yılın ardından yine halkımızın karşısına çıkmak için geçtiğimiz aylarda sahaya çıkmıştık. Adayımız Ali Yıldırım Sezer’ de çalışmalarını bu yönde yaptı ve artık seçime hazırız. Bizler de seçim yolculuğunda çalışmalarımızı yapmak adına sahaya indik ve halkımızla konuştuk. Bizlere olan güveni her seferinde tekrar görmek onur verici. Seçim sonuçları da bunu gösterecek ve daha azim be kararlılıkla Gölcük’e hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Gölcük’ün siyaseti ve siyasetçileri  seviyeli ve örnek duruş sergiledi”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Girilen tüm seçimlerde zaferle ayrılan ittifakımızın bu seçimde de halkımız tarafından  kabul göreceğine  inancımız tamdır. Elbette muhalefet partileri de gerek belediye başkan, gerekse belediye meclis üyesi adayları ile sahadalar. Her parti seçmenden destek istiyor, seçimi kazanmak istiyor ama seçimin bir kazananı olacak, o da inşallah Gölcük’ün kendisi ve Cumhur İttifakı olacak. Seçim sürecinde tüm partiler sahadaydı ve sahada birbirimizle karşılaştığımız çok ortam oldu. Ziyaretlerimiz sırasında karşılaştığımız her bir siyasi parti temsilcisi ile  saygı çerçevesinde selamlaştık ve hiçbirimizin bir diğerine saygısızlığı olmadı. Gölcük’te ılımlı,  güzel bir siyasi hava içerisinde süreci tamamlamak üzereyiz inşallah. Gölcük’ün siyaseti ve siyasetçileri  seviyeli ve örnek duruş sergiledi. Bizler de bu anlamda  tüm siyasilerimize teşekkür ederek başarılar diliyoruz.  Temennimiz Seçimi yine inşallah ittifakımız, büyük bir farkla kazanarak özgüveni yüksek bir 5 seneye Gölcük’ü taşıyacaktır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —