Tarih: 08.05.2021 14:14

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar “TAM KAPANMA SÜRECİNİN ETKİ GÖSTERDİĞİNİ GÖRMEK SEVİNDİRİCİ VE UMUT VERİCİ”

Facebook Twitter Linked-in

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar

“TAM KAPANMA SÜRECİNİN ETKİ GÖSTERDİĞİNİ GÖRMEK SEVİNDİRİCİ VE UMUT VERİCİ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar , haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, “Sokağa çıkma yasağı kapsamında, tam kapanma sürecinin etki gösterdiğini görmek sevindirici ve umut verici” dedi.

“Biraz daha ciddiyete davet ediyoruz”

Başkan Akpınar yaptığı açıklamada,”Sokağa çıkma yasağı kapsamında, tam kapanma sürecinin etki gösterdiğini görmek sevindirici ve umut verici,  Vakaların günbegün düşüyor olması doğru yolda olduğumuzun göstergesi fakat, özellikle hafta içi ve marketlerin açık olduğu saatlerde  yoğunluğu görmek üzüyor insanı.  Aslında hepimizin geleceği için bu süreci dikkatlice takip etmeli ve sorumlulukla hareket etmeliyiz. Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Gölcük’te de durum vaziyet bizleri üzmüyor desek yanılmayız.  Tabi ki rızkı için ya da seferberlik adına milletimize hizmet vermek için çıkması zaruri olan vatandaşlarımıza sözümüz yok fakat parkta bahçelerde oturmak için, işi olmaksızın dışarıda duranlara, gezenlere de el insaf diyoruz. Biraz daha ciddiyete davet ediyoruz” dedi.

Akpınar, CHP’li Erdoğdu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi

BBP Gölcük İlçe Başkanı Akpınar: “Terör örgütlerine ve siyasi partisine suç örgütü diyemeyenler seçilmiş cumhurbaşkanına bunu deme hadsizliğini yapıyorlar”  Yeni anayasanın yapımı sürecinde siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin sürece yapıcı katkı sağlamalarına imkan verilmesinden yanayız. Yeni anayasa yapmak için bir araya gelmek bile çok kıymetlidir. “Anayasanın yapımı sürecinde siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve üniversitelerin sürece yapıcı katkı sağlamalarına imkan verilmesinden yanayız.  Yeni anayasa ne zaman  tüm toplumumuzu eksiği fazlası olmadan tamamen kapsarsa, o zaman refah ve huzur bizleri bekliyor ve sonsuza dek bizlerle birlikte olacak. Aksi halde devletimizin ve milletimizin karşısında Edirne’dekiyle, Ardahan’dakinin farkı varsa, güçlü ile güçsüz farkı varsa bizlerin birlik olma huzurlu olma maalesef şansı yok. Bu vesile ile mübarek ramazan ayı  günlerimizi bitirip bayrama kavuşmak ümidiyle sizleri selamlıyor büyük birlik partisi Gölcük teşkilatları olarak her zaman eşitlik hak ve adalet için mücadeleye devam edeceğimizi bildiriyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —