Tarih: 25.06.2021 13:52

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar’dan çağrı GÖLCÜK İÇİN İSTİŞAREDE BULUNMALIYIZ

Facebook Twitter Linked-in

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar’dan çağrı

GÖLCÜK  İÇİN İSTİŞAREDE BULUNMALIYIZ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar haftalık olağan basın açıklamasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, “ Belediye başkanımız ve İlçe Başkanları olarak bir araya gelerek Gölcük İçin İstişarede bulunmalıyız” dedi.

“İnşallah bu belayı da tarihe gömmüş olacağız”

Başkan Akpınar sözlerine, “Kıymetli hemşehrilerim, sizleri Allah’ın selamı ve en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sözlerimin başında,  ebediyetten bugüne kadar bu vatan uğruna şehit olmuş cümle şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve hastalarımıza sağlık, yakınlarına ve yüce milletimize afiyetler mutlu Mesut günler diliyorum.  Malumunuz korona illetinin gidişatında, lehimizde ilerlemesi adına  ipleri baya elimize aldık gibi bir durum söz konusu elhamdulillah. Eğer ki milletçe biraz daha dişimizi sıkar ve tedbiri elden bırakmaz isek, inşallah bu belayı da tarihe gömmüş olacağız” diyerek başladı.

“Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanları olarak bir araya gelmeliyiz”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “ Evet korona,  tüm dünya Ülkelerinde olduğu gibi bizi de her alanda maalesef  etkiledi. Yapacaklarımızdan ve hayallerimizden ister istemez geri kaldık. Cumhurbaşkanımızın 1 Temmuz müjdesi korona da milat olur ümidiyle, bizler Büyük Birlik Partisi ve özelde de Gölcük İlçe teşkilatı olarak yaptığımız çalışmalar ve analizler neticesinde, İlçemizdeki siyasi partilerimizin ve belediye başkanımızın, bir toplantı tertipleyip, geçirdiğimiz süre zarfında neler yaptık, neleri yapamadık, neredeyiz ve şimdi nereden başlayıp nerelere el atmalıyız diye istişarede bulunmalıyız düşüncesindeyiz. Özellikle bizler daha öncede ilçemizdeki tüm siyasi parti temsilcisi arkadaşlarımıza yaptığımız çağrımızda , genel siyaset te görüş farklılıklarımız olsa dahi, bizlerin ilk önceliğinin Gölcük olduğu esasını hiçbir zaman elden bırakmadan, küslük dargınlığa müsaade etmeden ilçemizi nasıl bir adım daha ileriye taşıyacağımızı diye kafa yormamız ve de birlikte danışarak ilerlersek daha hızlı yol alacağımızı , hatta ve hatta belki de  bu davranışımızı parti büyüklerimizin örnek almalarını sağlayıp belki de ülkemizin yönetimindeki büyüklerimize rehber oluruz demiştik” dedi.

“İlçemizi masaya yatırarak herkesin cebindekileri boşaltmasını sağlamalıyız”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar,” Şimdi tekraren aynı duygu ve düşüncelerle bir kez  daha çağrımızı tekrarlamakta fayda olduğunu görerek  , korona ne yaptı, nasıl yaptı önemi yok olan oldu diyerek, Yiğit düştüğü yerden kalkar, düsturuyla  oturalım. ilçemizi masaya yatırarak herkesin cebindekileri boşaltmasını sağlarsak,  genel gündemi oluşturup, sonra aciliyet sıralamasına göre uygulamaya alabiliriz  düşüncesindeyiz. Bunu uygun görmeleri durumunda organize etmek tabi ki mülki idare amirimiz olan belediye başkanımızın tasarrufunda olması gerektiğinden, davetin oradan gelmesi daha doğru olacağını düşüncesi ile, fikrimizi beyan edip beklemede olduğumuzu bildiriyorum. Aynı duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizi tekrardan selamlayarak Allah’a emanet ediyorum. Selam ve saygılarımla” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —