Tarih: 25.05.2023 14:08

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “28 MAYIS’TA 85 MİLYON KAZANACAK”

Facebook Twitter Linked-in

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

“28 MAYIS’TA 85 MİLYON KAZANACAK”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık açıklamasında 28 Mayıs günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, “28 Mayıs’ta 85 Milyon kazanacak” dedi.

“İkinci tur için de 15 Mayıs itibariyle çalışmalara başladık”

28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sıkı bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada, “14 Mayıs seçimlerine hem parti hem de ittifak olarak oldukça kapsamlı bir şekilde hazırlandık. Halkımızın partimize ve ittifakımıza büyük bir teveccühü vardı. Elde ettiğimiz sonuçlara göre ittifak olarak güzel bir sonuç aldık. Milletvekili çıkaramasak da ittifak olarak iyi bir sonuç alabildiğimizi görüyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine geldiğimiz zaman ülkemizin Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Adayı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçtirmek adına sandıklara gittik, oyumuzu aldık. Seçimler ikinci tura kalmış olsa da halkımızın büyük bir çoğunluğu Cumhurbaşkanımızı seçti. İkinci tur için de 15 Mayıs itibariyle çalışmalara başladık. Halkımızla görüşüyor, Cumhurbaşkanımızın kazanması adına oylarını istiyoruz” dedi.

“İlk turda sandığa gitmeyen vatandaşları bu seçimde oy kullanmaya davet ediyoruz”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Seçimin ikinci turunu Pazar günü kazanacağımızdan eminiz ama rehavete kapılmayalım, bizi sadece rehavet yenebilir lütfen hafife almayalım. Yaptığımız çalışmaların neticesinde, son güne kadar adımlarımızı durmadan atacağız. Olan oyumuzu koruyarak, Özellikle ilk turda sandığa gitmeyen vatandaşlarımızın da bu seçimde sandığa gitmesi gerektiğini, söylüyoruz. 28 Mayıs Pazar akşamı sandıklardan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın zaferi ile ayrılıp, öyle bir kazanmalıyız ki, 85 milyonu kazandırmalıyız,  Türkiye yüzyılını başlatarak ülkemizin daha aydınlık yarınlara, daha ferah günlere ulaşması adına sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Seçimlerin ikinci turunun, 13. Cumhurbaşkanımızın  şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Selam ve dua ile.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —