• BIST 100

    14182,78%0,27
  • DOLAR

    42,79% 0,18
  • EURO

    50,19% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5958,08% 0,06
  • Ç. ALTIN

    9607,06% 0,00

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar Akpınar, “PARTİLERE VERİLEN HAZİNE YARDIMI KALDIRILMALI”

GÜNDEM 7.01.2024 13:32:27 0
BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar Akpınar, “PARTİLERE VERİLEN HAZİNE YARDIMI KALDIRILMALI”

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar Akpınar,

“PARTİLERE VERİLEN HAZİNE YARDIMI KALDIRILMALI”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar Akpınar,  haftalık olağan basın açıklamasında, ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi. Başkan Akpınar, “Yerel seçimlerde partilerin hazineden aldığı yardımlar kaldırılmalı” dedi

“Saldırıyı şiddetle lanetliyoruz”

Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, ‘İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ yürüyüşünden dönen ve elinde tevhit bayrağı olan bir vatandaşımıza yapılan yumruklu saldırı üzerinden bir algı operasyonu yürütülmeye çalışılıyor. Biz ne ay yıldızlı al bayrağımızdan vazgeçeriz, ne de tevhit bayrağımızdan geçeriz. Saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Saldırının gerekçesinden bağımsız olarak toplumu şiddetin övülmesine, şiddetin yöntem olarak benimsenmesine yönlendiren siyasetçileri ve basın mensupları da başta olmak üzere herkesi kınıyoruz” dedi.

“Maalesef gençlerimize değerlerimizi öğretememişiz”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Biz ‘La ilahe illallah Muhammed’in Resulullah’ demeyeceğiz de ne diyeceğiz? Diyemeyen birisi Müslüman olur mu? Biz o yumruklu saldırıyı yapan gencimizi değil, o gencimizi yetiştiren bu sisteme karşı çıkıyoruz. Şunu anlıyoruz ki o gencimiz bu bayrağın anlamını bilmiyor. Bu büyük bir eksikliktir. Bu eğitim sistemimizin eksikliğidir. Biz işin bu kısımlarına bakmak zorundayız. Maalesef gençlerimize değerlerimizi öğretememişiz. Milyonlarca gencimiz bu değerlerimizden bir haber olarak yetişiyor. İnşallah Müslüman Türk gençliğinin tamamına tevhidi de tevhit anlayışını da tevhit bayrağının ne olduğunu da öğreteceğiz. Biz bununla mükellefiz? dedi.

“Bu hadisenin üzerinden bir kamplaşma meydana getiriliyor”

Açıklamalarını sürdüren Başkan Akpınar, ‘Bu hadisenin üzerinden bir kamplaşma meydana getiriliyor. Maalesef birtakım siyasetçilerimiz saldırıyı yapan gencin yalnız olmadığını söylüyor. Onu söyleyenlerin hepsi eğer ufacık kendilerinde bir cesaret varsa, azıcık delikanlı iseler, madem o yalnız değil, onlarda aslında tevhit bayrağını tanımadıklarını ve ona saygılarının olmadığını, onu sahiplenmediğini söyleyecekler ama cesaret edemiyorlar. Yürekleri varsa çıksınlar bunu milletimize ifade etsinler. Bu hadise üzerinden milleti ayrıştırmanın, milleti birbirine düşürmenin yolunu kendilerine bir yol olarak seçmesinler. Biz buradan açıkça ilan ediyoruz. Biz ne ay yıldızlı al bayrağımızdan vazgeçeriz, ne de tevhit bayrağımızdan geçeriz. Tam bağımsız, hür, müstakil Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz var olsun demeye devam edeceğiz. ‘La ilahe illallah Muhammed’in Resulullah’ demeye de devam edeceğiz. Biz Türk’üz, Müslümanız, Milliyetçiyiz, Alpereniz.?

“Hazine yardımları kaldırılmalı”

Akpınar, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi partilen hazineden alacakları yardım konusunda da açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, “2024 yılı siyasi partilere yapılacak hazine ve seçim yardımlarına ilişkin, ‘658 milyon parayı Türkiye’de ve dünyada herkesin PKK’nın partisi diye bildiği DEM’e veriyoruz. Yazıklar olsun. Başta Anayasa Mahkemesi üyeleri olmak üzere buna alet olan, buna göz yuman, elinde yetki olup da bunu durdurmayan herkese yazıklar olsun. Bu kabul edilebilir bir şey değildir. Anayasa Mahkemesine bir kez daha çağrı yapıyoruz. Bunu durdur. Eğer gerçekten senin devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin birliğini ve istikbalini korumak için görev yaptığınıza inanmamızı istiyorsanız, bunu durdurun ve terör örgütünün partisini kapatın. Yoksa bu konularda vereceğiniz kararların hiçbiri bizim nezdimizde geçerli değildir ve yok hükmünde olacaktır.Anayasa Mahkemesi milletin parasına neden sahip çıkmıyor. Biz Büyük Birlik Partisi olarak diyoruz ki, hazine yardımlarını kaldırın ve herkes kendi üyelerinin aidatları ve kendi camiasının bağışları ile siyasetini yapsın. ‘Milletin parasından elinizi çekin’ diyoruz!” dedi.

Bir Teşekkürün Ötesinde: TÜPRAŞ’ta 9 YILIN BIRAKTIĞI İZ

VALİ AKTAŞ’DAN LASTİK İŞ KOCAELİ ŞUBESİNE ZİYARET

15 MAHALLE KARANTİNAYA ALINDI

BÜYÜKAKIN: DİRENÇLİ ŞEHİRLER, GÜÇLÜ SİVİL TOPLUMLA OLUŞUR

SAĞLIKÇILAR FİNALİNE YOĞUN İLGİ

KARTEPE TELEFERİK’TE OTOPARK HAMLESİ TAMAM

MEZARLIKLARA 6 BİN METREKÜP TAŞ DUVAR İNŞA EDİLİYOR

İŞLETMELER YILBAŞI GECESİ 03.30’A KADAR AÇIK KALACAK

HAMİDİYE’DE 31. KESTANE FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

GEBZESPOR’DAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ 2-2

KOCAELİSPOR ANTALYASPOR’U KONUK EDİYOR

CUMHUR İTTİFAKI KOCAELİ’DE GÜÇLÜ MESAJ VERDİ

ÜNLÜLERE OPERASYON SÜRÜYOR 3 GÖZALTI DAHA !

BAKAN IŞIKHAN'DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

O SPİKER DE UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI

ESKİ GÖLCÜK YOLU SİLAHLI ÇATIŞMA

BEBEK DOSTU HASTANE

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “LAF UÇAR, ESER KALIR”

VALİ AKTAŞ, HAMİDİYE KESTANE FESTİVALİ'NE KATILDI

GÖLCÜK ESNAF ODASI SEÇİMLERİ

GÖLCÜK’TE SAĞLIKLI YAŞAMIN KAPILARI ARALANDI

ZABITA’DAN YÜREK ISITAN DAVRANIŞ

HER ADIMIMIZI ESNAF İÇİN ATIYORUZ

BAŞİSKELE'DE EĞİTİM İÇİN GÖNÜL BAĞI KURULDU

BAŞKAN SEZER MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

AKV’DEN GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANI ALİ YILDIRIM SEZER’E ZİYARET

GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI YENİ BİNAYA TAŞINIYOR

TRAFİĞİ RAHATLATACAK PROJE GÖLCÜK’ÜN GÜNEYİNDEN GEÇECEK!

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNE YENİ NESİL MR CİHAZI KURULDU

GÖLCÜK’TE İÇME SUYU VE ATIK SU HATLARI YENİLENİYOR

Yükleniyor

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

İŞLETMELER YILBAŞI GECESİ 03.30’A KADAR AÇIK KALACAK

BAKAN IŞIKHAN'DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

HER ADIMIMIZI ESNAF İÇİN ATIYORUZ

ALTIN DA YÜKSELİŞ SÜRECEK Mİ ?

BU KARAR YÜZ BİNLERCE ABONEYİ İLGİLENDİRİYOR !

‘TÜRKİYE, İHRACATTA GÜÇLÜ İVMESİNİ SÜRDÜRÜYOR’

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “JEOPOLİTİK GELİŞMELER ALTINDA YÖNÜ BELİRLEYECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifinden 11 Ayda 206 Milyon TL kredi MISIRLIOĞLU: “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ, DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9