• BIST 100

    16039,17%-3,30
  • DOLAR

    43,96% 0,06
  • EURO

    51,63% -0,61
  • GRAM ALTIN

    7619,90% 2,49
  • Ç. ALTIN

    12270,64% -2,04

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar Akpınar, “PARTİLERE VERİLEN HAZİNE YARDIMI KALDIRILMALI”

GÜNDEM 7.01.2024 13:32:27 0
BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar Akpınar, “PARTİLERE VERİLEN HAZİNE YARDIMI KALDIRILMALI”

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar Akpınar,

“PARTİLERE VERİLEN HAZİNE YARDIMI KALDIRILMALI”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar Akpınar,  haftalık olağan basın açıklamasında, ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi. Başkan Akpınar, “Yerel seçimlerde partilerin hazineden aldığı yardımlar kaldırılmalı” dedi

“Saldırıyı şiddetle lanetliyoruz”

Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, ‘İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ yürüyüşünden dönen ve elinde tevhit bayrağı olan bir vatandaşımıza yapılan yumruklu saldırı üzerinden bir algı operasyonu yürütülmeye çalışılıyor. Biz ne ay yıldızlı al bayrağımızdan vazgeçeriz, ne de tevhit bayrağımızdan geçeriz. Saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Saldırının gerekçesinden bağımsız olarak toplumu şiddetin övülmesine, şiddetin yöntem olarak benimsenmesine yönlendiren siyasetçileri ve basın mensupları da başta olmak üzere herkesi kınıyoruz” dedi.

“Maalesef gençlerimize değerlerimizi öğretememişiz”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Biz ‘La ilahe illallah Muhammed’in Resulullah’ demeyeceğiz de ne diyeceğiz? Diyemeyen birisi Müslüman olur mu? Biz o yumruklu saldırıyı yapan gencimizi değil, o gencimizi yetiştiren bu sisteme karşı çıkıyoruz. Şunu anlıyoruz ki o gencimiz bu bayrağın anlamını bilmiyor. Bu büyük bir eksikliktir. Bu eğitim sistemimizin eksikliğidir. Biz işin bu kısımlarına bakmak zorundayız. Maalesef gençlerimize değerlerimizi öğretememişiz. Milyonlarca gencimiz bu değerlerimizden bir haber olarak yetişiyor. İnşallah Müslüman Türk gençliğinin tamamına tevhidi de tevhit anlayışını da tevhit bayrağının ne olduğunu da öğreteceğiz. Biz bununla mükellefiz? dedi.

“Bu hadisenin üzerinden bir kamplaşma meydana getiriliyor”

Açıklamalarını sürdüren Başkan Akpınar, ‘Bu hadisenin üzerinden bir kamplaşma meydana getiriliyor. Maalesef birtakım siyasetçilerimiz saldırıyı yapan gencin yalnız olmadığını söylüyor. Onu söyleyenlerin hepsi eğer ufacık kendilerinde bir cesaret varsa, azıcık delikanlı iseler, madem o yalnız değil, onlarda aslında tevhit bayrağını tanımadıklarını ve ona saygılarının olmadığını, onu sahiplenmediğini söyleyecekler ama cesaret edemiyorlar. Yürekleri varsa çıksınlar bunu milletimize ifade etsinler. Bu hadise üzerinden milleti ayrıştırmanın, milleti birbirine düşürmenin yolunu kendilerine bir yol olarak seçmesinler. Biz buradan açıkça ilan ediyoruz. Biz ne ay yıldızlı al bayrağımızdan vazgeçeriz, ne de tevhit bayrağımızdan geçeriz. Tam bağımsız, hür, müstakil Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz var olsun demeye devam edeceğiz. ‘La ilahe illallah Muhammed’in Resulullah’ demeye de devam edeceğiz. Biz Türk’üz, Müslümanız, Milliyetçiyiz, Alpereniz.?

“Hazine yardımları kaldırılmalı”

Akpınar, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi partilen hazineden alacakları yardım konusunda da açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, “2024 yılı siyasi partilere yapılacak hazine ve seçim yardımlarına ilişkin, ‘658 milyon parayı Türkiye’de ve dünyada herkesin PKK’nın partisi diye bildiği DEM’e veriyoruz. Yazıklar olsun. Başta Anayasa Mahkemesi üyeleri olmak üzere buna alet olan, buna göz yuman, elinde yetki olup da bunu durdurmayan herkese yazıklar olsun. Bu kabul edilebilir bir şey değildir. Anayasa Mahkemesine bir kez daha çağrı yapıyoruz. Bunu durdur. Eğer gerçekten senin devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin birliğini ve istikbalini korumak için görev yaptığınıza inanmamızı istiyorsanız, bunu durdurun ve terör örgütünün partisini kapatın. Yoksa bu konularda vereceğiniz kararların hiçbiri bizim nezdimizde geçerli değildir ve yok hükmünde olacaktır.Anayasa Mahkemesi milletin parasına neden sahip çıkmıyor. Biz Büyük Birlik Partisi olarak diyoruz ki, hazine yardımlarını kaldırın ve herkes kendi üyelerinin aidatları ve kendi camiasının bağışları ile siyasetini yapsın. ‘Milletin parasından elinizi çekin’ diyoruz!” dedi.

GÖLCÜK ESNAF ODASI’NDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

ÜLKÜCÜLER SALONA SIĞMADI!

KENT ESTETİĞİNE BÜYÜKŞEHİR DOKUNUŞU

KARTEPE’DE SANATIN MERKEZİ OTAĞ ÇADIRI OLDU

BAŞKAN BÜYÜKAKIN YIĞILCALILAR İFTARINDA

“BİR ŞEHİR BİR SOFRA” ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

İZMİTLİ ESNAFLAR, BAŞKAN BÜYÜKAKIN’I İFTARDA AĞIRLADI

TALUS, “İFTARA 5 KALA” SAHADA

BÜRO MEMURLARI SENDİKASI KOCAELİ ADLİYELER ŞUBESİ’NDEN GENEL MERKEZE ZİYARET

DEVLET AKLI

TENEKE EVLERDE ALTIN YÜREKLİ İNSANLAR...

1 MART ÜSKÜDAR VAPURU FACİASI ŞEHİTLERİ GÖLCÜK’TE DUALARLA ANILDI

392 CAN, 1 MART'IN YIL DÖNÜMÜNDE DUALARLA ANILDI

GÜLSUYU - 1 GÖLCÜKSPOR - 1

BİLGİEVLERİ VE SAYGINLAR BOWLİNG PİSTİNDE BULUŞTU

KOCAELİ ÇİFTÇİSİ BÜYÜKŞEHİR’LE HEP GÜÇLÜ

1 TRAMVAY ARACI AYNI ANDA 600 YOLCU TAŞIYACAK

EZANI KONSERVATUVAR ÖĞRENCİLERİ OKUYOR

VEFAT EDENLER

TARAFTAR BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN İSTEMİŞTİ: O ÇOCUKLAR MAÇTA YERLERİNİ ALDI

DÜNYA BİR DELİNİN ELİNE KALDI !...

DEĞİRMENDERE U-18 DE YÜZLER GÜLÜYOR

ÖZSOY ‘’YASAL ETKİNLİĞİMİZE MÜDAHALE, GÖLCÜK’ÜN GERÇEK SORUNLARINI ÖRTMEYE YETMEZ!’’

ÜSKÜDAR VAPURU FACİASI ŞEHİTLERİ GÖLCÜK’TE DUALARLA ANILACAK

İFTAR VAKTİNDE RAMAZAN ÇADIRI DOLDU TAŞTI

GÖLCÜK’TE ERBAKAN HAFTASI

“GÖNÜL COĞRAFYAMIZI YALNIZ BIRAKMAYIN”

ÜSKÜDAR FACİASI, ŞEHRİMİZİN HAFIZASINDA DERİN BİR YARADIR

HAT 250 YARIN SON KEZ YOLA ÇIKIYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN CENAZE HİZMETLERİ DİYANET TV’DE

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

KOCAELİ ÇİFTÇİSİ BÜYÜKŞEHİR’LE HEP GÜÇLÜ

1 TRAMVAY ARACI AYNI ANDA 600 YOLCU TAŞIYACAK

“GÖNÜL COĞRAFYAMIZI YALNIZ BIRAKMAYIN”

HAT 250 YARIN SON KEZ YOLA ÇIKIYOR

KOTO’DAN AB FONLARINA YÖNELİK PROJE YAZMA EĞİTİMİ

BRİSA İZMİT FABRİKASI “GEÇİCİ ÜRETİM, BAKIM VE AMBAR YÜKLEME İŞÇİSİ” İSTİHDAM EDECEK

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ARICILIK KURSİYERLERİNE KOVAN DESTEĞİ

YAPAY ZEKÂ İLE HEDEF PAZAR ANALİZİ

BAŞVURAN HER ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUĞUNA BURS

BÜYÜKAKIN: “ÇİFTÇİMİZİN, ÜRETİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13