Tarih: 02.12.2022 12:16

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘ASGARİ ÜCRET YÜZDE 40 İLA 50 ORANINDA ARTTIRILMALI’

Facebook Twitter Linked-in

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

‘ASGARİ ÜCRET YÜZDE 40 İLA 50 ORANINDA ARTTIRILMALI’

Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ilçe ve ülke gündemi hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Akpınar, asgari ücret konusunu değerlendirirken, yapılacak zam oranının yüzde 40 ila yüzde 50 oranında olması gerektiğini söyledi.

 ‘Var gücümüzle çalıştık, programımızı alnımızın akıyla tamamladık’

 Başkan Akpınar, açıklamasında, ‘Geride bıraktığımız Pazar ve Pazartesi günleri ilimizde çeşitli programlar gerçekleştirdik. Pazar günü Büyük Birlik Partisi olarak ilk defa Kocaeli’nde bir miting düzenledik. İl yönetimimiz, ilçe yönetimlerimiz, hep birlikte var gücümüzle çalışıp Allah’ın izniyle ve alnımızın akıyla bu programı tamamladık. Yoğun katılımlı bir miting düzenledik ve Kocaeli artık Büyük Birlik Partisi kadrolarını gördü ve tanıdı. Bu vesile ilçemizden de katılım sağlayan tüm eş, dost ve kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyor, kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum’ dedi.

‘Aşevimiz ve mitingimiz hayırlı olsun’

Akpınar, ‘Programımızın akabinde akşam Genel Başkanımız, il ve ilçe başkanlarımızla bir toplantı düzenleyerek Kocaeli hakkında genel istişarelerde bulundu ve durum değerlendirmesi yaptı. Sonrasında iş insanları ve gazetecilerin katıldığı geniş kapsamlı bir akşam yemeğinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ertesi gün ise Alperen Ocaklarımızın Umuttepe Kampüsü’nde, günde 3 bin öğrencimize ücretsiz yemek vereceği aşevimizin açılışını, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz ve diğer önemli tüm katılımcılarla birlikte gerçekleştirdik. Akabinde Genel Başkanımız, Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek ilimize veda etti ve diğer programlarını sürdürdüler. Aşevimiz ve mitingimiz hayırlı olsun. Bizler tüm kadrolarımızla ilimize ve ilçemize hizmet etmeye var gücümüzle devam edeceğiz. Bizi destekleyen ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Bu programlarımızda bize destek olan Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a ayrıca teşekkürlerimi iletiyoruz.’

Asgari ücret konusunda beklentisini açıklayan  BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,’2023 yılı asgari ücreti için yapılacak toplantılara başlandı. İçinde bulunduğumuz Aralık ayının sonlarına doğru yeni senenin asgari ücreti belirlenmiş olacak. Kasım ve Aralık ayları enflasyonu belli olduktan sonra tahmin ediyoruz ki son 6 aylık enflasyon rakamının üzerine yüzde 15-20 oranında refah payı da koyularak yeni asgari ücret belirlenecektir. Bu artışın da genel itibariyle yüzde 40 ile 50 arasında olmasının doğru olacağını ve artışın da bu oranda gerçekleşeceğini düşünüyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —