Tarih: 10.02.2023 10:13

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “AZ ÇOK DEMEDEN ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YARDIM YAPMALIYIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık olağan basın açıklamasında Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrasında yaptıkları çalışmalar konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, deprem bölgesinde A’dan Z’ye her şeye ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “Az çok demeden elimizden geldiği kadar yardım yapmalıyız” dedi.

“Kan bağışında bulunarak, yardım kampanyası düzenledik”

 Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrasında yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak dün bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş merkez üslü olmak üzere meydana gelen ve on ilimizi birden etkileyen çok büyük iki deprem meydana gelmiş, binlerce bina yıkılmış, binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Hepimizi derinden etkileyen ve üzen bu depremlerin ardından bizler de üzerimize düşeni yapmak adına adımlarımızı attık. Depremin ardından başlatılan kan bağış kampanyasına katılarak orada depremden olumsuz etkilenen vatandaşlarımızın şifa bulabilmesi adına kan bağışlarımızı yaptık. Ardından Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatı binasında toplanarak yardım kampanyası düzenledik. Bu kampanyamıza da vatandaşlarımızın büyük bir ilgisi oldu. Yardım eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Hepimiz üzüldük, derinden yaralandık”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Tek temennimiz, yaraların en kısa zamanda sarılması, enkaz altındaki tüm vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde çıkarılmasıdır. Ülkemiz bir deprem kuşağı üzerinde yer alıyor. Bundan ötürü seneler, yüz yıllar öncesinden bu yana irili ufaklı, küçük büyük çok sayıda deprem olmuştur. Erzincan’da meydana gelen depremler, bizim yaşadığımız 17 Ağustos Depremi, ardından Düzce Depremi, bunların dışında ülke olarak yaşadığımız ve derinden etkilendiğimiz büyük depremler oldu. Hepimiz üzüldük, derinden yaralandık. Her birinden sonra bir şekilde ayakta kaldık. İnşallah bu depremlerin ardından da kısa sürede ayağa kalkacağız. Büyük Birlik Partisi olarak depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Enkaz altındaki vatandaşlarımızın da sağlıklı bir şekilde kurtarılmalarını diliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —