Tarih: 17.06.2022 12:43

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar “BİZ BU OYUNLARI 29 YILDIR YAŞIYORUZ VE OLDUKÇA TECRÜBELİYİZ”

Facebook Twitter Linked-in

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar

“BİZ BU OYUNLARI 29 YILDIR YAŞIYORUZ VE OLDUKÇA TECRÜBELİYİZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Akpınar, haftalık olağan basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, “Biz bu oyunları 29 yıldır yaşıyoruz ve oldukça tecrübeliyiz” dedi

“Prim vermeyeceğiz”

Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, “Pusuya yatmış çakallar akıllarınca bizim açıklamalarımızı çarptırıp, milletin 15 Temmuz gecesi, sokakta kurduğu cumhur ittifakına leke düşürmeye çalışıyorlar. Biz bu oyunları 29 yıldır yaşıyoruz ve oldukça tecrübeliyiz. Sanmasınlar ki bunlara prim vereceğiz” dedi.

“Her kim, cumhur ittifakına bir leke sürmeye çalışırsa da ilk önce karşısında bizi bulacağından şüphe etmesin”

Geçtiğimiz günlerde BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya’nın açıklamalarıyla ilgili, muhalif basın ve işgüzar partiler tarafından çarpıtılıp, akıllarınca cumhur ittifakına leke sürmeye çalışanlar avuçlarını yalayacaklar ifadelerini kullanan  Başkan Akpınar, “İl başkanımın açıklaması gayet net, bizler bu ittifakın 15 Temmuz gecesi sokakta kendiliğinden kurulduğunun bilincinde olan bir parti ve kişileriz. Bu millet, bu devlet için şehit vermiş, vatan millet sevgisini ciğerlerinde yaşayan partiyiz elhamdulillah. Her kim, cumhur ittifakına bir leke sürmeye çalışırsa da ilk önce karşısında bizi bulacağından şüphe etmesin” dedi.

“Gölcük teşkilatları olarak ilk günkü azım ve inançla görevimizin başındayız”

Akpınar sözlerinin devamında, “İl başkanım Remzi Kaya, ittifaka ve partimize zarar gelmesin diye, onurlu bir duruş sergileyip istifasını isteyip dilekçesini kamuoyuyla da paylaşıp, Genel merkezimize sunmuştur. Genel merkezimizin alacağı her türlü kararın arkasında olduğumuzu belirtip, bizlerde Gölcük teşkilatları olarak ilk günkü azım ve inançla görevimizin başında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —