Tarih: 16.10.2023 12:31

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “BU BİR SAVAŞ DEĞİL SOYKIRIMDIR”

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Filistin’deki masumların feryadının yürekleri yaktığını belirterek, sivillere, masumlara yönelik saldırıları reddettiklerini ve lanetlediklerini ifade ederek, “Bu bir savaş değil soykırımdır” dedi.

Bütün dünyayı ayağa kalkmaya davet etti

Akpınar, İsrail’in Filistin topraklarını ele geçirerek oradaki Filistinlileri toprağından çıkardığını ve Yahudi yerleşimcileri yerleştirdiğini söyledi. Ayrıca, İsrail’in Gazze’yi bombalayarak bir soykırım gerçekleştirdiğini ve buna karşı bütün dünyayı ayağa kalkmaya davet etti. BBP Gölcük İlçe  Başkanı Şahin Akpınar, Filistin’deki masumların feryadının yürekleri yaktığını belirterek, “Sivillere, masumlara yönelik saldırılar kime yapılırsa yapılsın, kimden gelirse gelsin reddettiğimizi, lanetlediğimizi ifade etmek istiyorum.” dedi.

“Gelen görüntüler içimizi parçalıyor”

Başkan Akpınar açıklamasında İsrail’in, askeri güç ve silah zoruyla Filistin topraklarını ele geçirdiğini, oradaki Filistinlileri toprağından çıkarıp, dünyanın pek çok noktasından Yahudi yerleşimcileri oralara yerleştirdiğini anlattı.Filistin’den, Gazze’den gelen görüntüler nedeniyle üzüntülü olduklarını dile getiren Akpınar , “Çocuk ölümleri, kadın ölümleri, yaşlı ölümleri… Büyük, yıkıcı, yakıcı bombalarla çocukların, kadınların yaralanması, mazlumların, masumların feryadı, Müslümanların feryadı, yüreğimizi yakıyor. Bu sivillere, masumlara yönelik saldırıları, kime yapılırsa yapılsın, kimden gelirse gelsin reddettiğimizi, lanetlediğimizi ifade etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Gazze’de bir vahşet yaşanıyor

1948’den bugüne kadarki zulüm ve katliamların sorumlusunun siyonist ve terörist İsrail devleti ile ve onu destekleyenlerin olduğunu vurgulayan Akpınar, “Haklı davasında Filistinlileri yalnızlaştıracak, dünya kamuoyunda Filistin halkı ve onun adına savaşanları nefret objesi haline getirecek ve masum Filistinlilere yapılacak destekleri engelleyecek saldırıları da doğru bulmadıklarını” bildirdi. Akpınar , “Nasıl ve neden böyle bir saldırıya kalkışıldığının iyi incelenmesi gerektiğini” söyleyerek, “Özellikle festivalde öldürülenler, bunları hiçbir şeyin meşru göstermeyeceğini ifade etmek istiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.İsrail’in bütün ağır toplarıyla, uçaklarıyla, elindeki en ağır bombalarla Gazze’yi bombaladığını, bir vahşet yaşandığını aktaran Akpınar , yıkılan yüzlerce binanın altında kaç bin ölü olduğunun bilinmediğini kaydetti.

“Gazze’de bir soykırım gerçekleştiriliyor”

İsrail’in, sadece askeri hedefleri değil, hedef gözetmeksizin bütün Gazze’yi bombaladığını ve bir soykırım gerçekleştirdiğini belirten Akpınar , buna karşı en başta biz olmak üzere,  bütün dünyayı “ayağa kalkmaya” davet ediyoruz.Akpınar , “Eğer bu soykırıma karşı ayağa kalkılmazsa, ‘dur’ denilmezse, bunun vebali, sadece bugün İslam alemini, Arap dünyasını yöneten yöneticilerin hayatta olduğu dönemde değil, dünya var oldukça, yüz karası olarak yüzlerinde duracak, boyunlarında asılı kalacaktır.” ifadesini kullandı.Filistin’li vatandaşların televizyonlarda anlattıklarını duydukça, öfkemiz bir okadar daha katlanıyor ve artıyor. Bebek katillerinin göz göre göre, güya insanlık adına attıkları nutukların ikiyüzlülüğü karşısında sessiz ve tepkisiz kalanları gördükçe, sesimizi daha yükselterek bir kez daha kahrolsun İsrail diyorum”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —