Tarih: 14.10.2022 11:13

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘ESNAF VE VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLMELİ’

Facebook Twitter Linked-in

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

‘ESNAF VE VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLMELİ’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ilçemizde yapılan bazı yatırımlarda merak edilen konularla ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi. Başkan Akpınar, açıklamasında Kentsel Dönüşüm sürecinde hak sahibi esnaf ve vatandaşların meraklarının olduğuna dikkat çekerek, ‘Esnaf ve vatandaşlar bilgilendirilmeli” dedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ilçemizde yapılan bazı yatırımlarda merak edilen konular hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, ilk olarak merkezi ilgilendiren kentsel dönüşüm projesinde esnaf ve vatandaşların durumu hakkında konuşarak “İlçemiz merkezinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında, hak sahipleri ile Gölcük Belediyesi’nde açılan ofiste çeşitli görüşmeler yapıldı. Bu konuda son olarak vatandaşların bazı konularda merakı olduğunu görmekteyiz. Esnaflar, dönüşüm sürecine başlandığı zaman nerede dükkan açacaklarını merak ederken vatandaşlar, bu dönemde kiralayacak evleri nerede bulacaklarını merak ediyor. Vatandaşlarımıza, esnafımıza kapsamlı bilgilerin verilmesi gerektiğini hatırlatmak isteriz” dedi.

“Hızlı bir şekilde tamamlanmalı”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, Değirmendere-Halıdere arasında yapılan çalışmalara değinerek “Birbirleriyle sınır komşusu olan iki sahil beldemiz Değirmendere ve Halıdere arasında, sahilin birleştirilmesi anlamında çeşitli çalışmalar yapılmaya başlanmıştı. Bu kapsamda, geçtiğimiz süreç içerisinde bir bölüm çalışma tamamlandı. Kalan kısmın da ne zaman tamamlanacağı konusunda meraklı bir bekleyiş sürüyor. Sonbahar mevsiminin ortasındayız ve önümüzde kış ayları var. Bu dönem öncesinde, yani yağmur yağışları öncesinde bu bölümdeki çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması gerektiğini görüyoruz” dedi.

“Yol çalışmasının uzadığı dile getirilmekte”

Başkan Akpınar, açıklamasının sonunda Adnan Menderes Bulvarı’na değindi ve “Yapılan altyapı çalışmaları kapsamında Adnan Menderes Bulvarı’nda yağmur suyu boruları genişletildi ve bu bölümde yağmur sularının daha hızlı akması sağlandı, su birikintilerinin oluşması engellenmiş oldu. Yapılacak olan aydınlatma lambalarının montajının tamamlanması ile birlikte buradaki yol çalışması tamamlanmış olacak. Fakat bu alanda vatandaşlarımızın bir talebi var. Yol çalışmasının beklenenden daha fazla zaman aldığını ifade eden birçok kişi, bu noktadan geçişlerinde sıkışıklığın yaşanabildiğini, yolun halen bitirilmediğini söylüyor. Yine bu projede de çalışmaların hızlanması gerektiğini belirtiyoruz. İlçemizde yapılan bu güzel çalışmaların gidişatını takip ettiğimizi belirtmek isteriz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —