Tarih: 23.06.2023 14:07

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘FAHİŞ ARTIŞLAR İÇİN DENETİMLER ARTTIRILMALI’

Facebook Twitter Linked-in

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

‘FAHİŞ ARTIŞLAR İÇİN DENETİMLER ARTTIRILMALI’

Büyük Birlik Partisi (BBP)  İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık olağan açıklamasında Asgari Ücret ve Kurban Bayramı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

‘Yeni Asgari Ücret hayırlı uğurlu olsun’

Başkan Akpınar, ‘Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, toplantılarını yapmaya başlamış ve nihai sonucu belirlemek adına görüşmelerini gerçekleştirmişti. Mevcut asgari ücretin 8 bin 506 lira olduğu ülkemizde, vatandaşımızın enflasyona karşı ezilmemesi adına bir düzenlemenin yapılacağı belirtilmiş ve bu konuda meraklı bekleyiş başlamıştı. Gerçekleştirilen üç toplantı sonucunda belirlenen yeni asgari ücret, 11 bin 402 lira oldu. Yeni asgari ücretin tüm işçi kesimine, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Temennimiz, ürünlere zam yapılmaması ve asgari ücretin erimemesiydi fakat yine baktığımız zaman ürünlerin fiyatlarında artışların olduğunu görüyoruz. Vatandaşımızın ezilmemesi adına gerekli tedbirler alınmalı ve fahiş fiyat artışlarından kaçınılmalıdır. Bu şekilde yapılan artışların önlenmesi adına denetimlerin de sık sık yapılmasında fayda var’ ifadelerine yer verdi.

‘Kurban Bayramınızı şimdiden kutluyorum’

Kurban Bayramı hakkında da açıklamalarda bulunan Akpınar, ‘Önümüzdeki hafta Çarşamba günü inşallah Kurban Bayramı’nı idrak etmiş olacağız. Ülkemizde her sene dini bayramlarda hem eşimizi, dostumuzu, akrabamızı ziyaret ediyor hem de paylaşma ve dayanışmayı tekrar yaşıyoruz. Yine bu müstesna güne inşallah hep birlikte kavuşmuş olmayı temenni ediyorum. Durumu olan vatandaşlarımız, kurban keserek ibadetlerini gerçekleştirmiş olacak. Yine bu anlamda kurban kesemeyen vatandaşlarımızı da unutmamamız gerek. Ben bu vesile ile mübarek Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyor, tüm vatandaşlarımızın mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —