Tarih: 10.03.2023 13:39

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘GIDA KOLİSİ KAMPANYAMIZI BAŞLATTIK’

Facebook Twitter Linked-in

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

‘GIDA KOLİSİ KAMPANYAMIZI BAŞLATTIK’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ilçemizdeki Kentsel Dönüşüm Projesi Süreci, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Ramazan ayına yönelik çalışmaları hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Başkan Akpınar, açıklamasında “Gıda kolisi kampanyamızı başlattık” dedi.Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ilçemizdeki kentsel dönüşüm projesi süreci, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Ramazan ayına yönelik çalışmaları ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi.

‘’Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın’’

Başkan Akpınar, konu hakkında yaptığı açıklamasında, “12 Mart 1921 tarihinde, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı İstiklal Marşı’mız, meclisimizde kabul edilerek ülkemizin milli marşı olarak kabul edilmişti. Kurtuluş mücadelemizin devam ettiği dönemde yazılan milli marşımız, cephedeki ordumuza da büyük bir güç vermiş, ordumuzun üstün mücadelesine oldukça büyük bir manevi destek verilmişti. Bağımsızlığımızın sembollerinden biri olan İstiklal Marşı’mızın kabulü vesilesi ile hem milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u hem de başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da dediği gibi Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” dedi. 

“Dönüşümün ne kadar önemli olduğunu görüyoruz”

Kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Başkan Akpınar, “İlçemiz merkezinde 15 Ocak tarihinde başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında, binaların yıkımında artık sona geliniyor. Son birkaç binanın ekiplerce yıkıldığını ve enkazlarının kaldırıldığını görmekteyiz. Kentsel dönüşüm projelerinin ülkemiz için, vatandaşımız için ne kadar önemli olduğunu her zaman görüyor ve söylüyoruz. Yaşamış olduğumuz Kahramanmaraş depremlerinde de kentsel dönüşümün, sağlam binalarda oturmak gerektiğinin önemini acı bir şekilde yeniden tecrübe ettik. Gölcük merkezindeki yıkımların bitmesi ve enkazların kaldırılması sonrasında yapım ihalesi ve yer tesliminin yapılmasının ardından bina yapımlarına başlanacak. Dönüşümün ikinci etabının da ilerleyen senelerde yapılmasının yanı sıra, ilçemizde diğer bölgelerde de yapılması gerektiğini düşünüyoruz” dedi. 

“En az 5 bin koliyi, Ramazan’dan önce teslim edeceğiz”

Başkan Akpınar, Ramazan ayına yönelik olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek sözlerini bitirdi ve “Önümüzde, yakın zamanda Ramazan ayına girmiş olacağız. Bu mübarek ayda yardımlaşmayı, paylaşmayı unutmamalıyız. Bu anlamda bizlerin de Ramazan ayına istinaden düşündüğümüz bazı çalışmalar var. Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Teşkilatı olarak bir yardım kampanyası yapmak istiyoruz. Bu anlamda en az 5 bin gıda kolisi hazırlayarak onları Kahramanmaraş’ta bulunan depremzede vatandaşlarımıza aktarmak istiyoruz. Bu konuda hem partililerimizin hem de Gölcük ve Kocaeli halkımızın desteklerini bekliyoruz. Yapacağımız her bir gıda kolisi yardımı, depremzede halkımızın ihtiyacını karşılayacak ve bir nebze onların gülmesine vesile olacaktır. Halkımızın desteği bizim için oldukça önemli. Kolilerimizi Ramazan ayından iki gün önce yerine giderek teslimatını da halkımıza yapacağız” diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —