Tarih: 24.03.2024 10:52

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “HEM GÖLCÜK’TE HEM DE BÜYÜKŞEHİR’DE KAZANAN BİZ OLACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar haftalık olağan basın açıklamasında 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler konusunda açıklamalarda bulundu. “Kazanan Gölcük olsun” diyen Başkan Akpınar, “Gölcük’te Cumhur İttifakı olarak  Ali Yıldırım Sezer’i Büyükşehirde de Tahir Büyükakın olarak alacağız gözüyle bakıyoruz” dedi.

“Seçimi alacağız”

Yerel seçim sürecini değerlendiren BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar yaptığı açıklamada, “Günümüz siyasetinde geldiğimiz seçime yaklaştığımız bu son 8-9 günde Gölcük özelinde bakarsak olaya bizim Cumhur İttifakı adayımız Ali Yıldırım Sezer yeniden  Allah’ın izniyle seçimi alacak olarak görüyoruz. Biz neden böyle görüyoruz; Çünkü gerçekten bir yer adayların olaya hakim olamaması, Belediyecilik anlamında herhangi bir birikimlerinin olmaması diyebiliriz.  Tabii ki onlar da bir şeyler yapmak için çalışıyorlar ama yani düşünmekten öteye geçebilecek kişi şu anda adaylarımız arasında Gölcük için bizce Ali Yıldırım Sezer. Rehavete düşmez de çalışmalarımıza devam edersek seçimi alacağız. Gölcük’te Cumhur İttifakı olarak  Ali Yıldırım Sezer’i Büyükşehirde de Tahir Büyükakın olarak alacağız gözüyle bakıyoruz” dedi.

“Gece gündüz demeden sahadayız”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Biz de bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ramazan ayındayız, iftar programlarımız var. İlçemizde gerçekten güzel bir kardeşlik havası var. Her ne kadar seçimin son raddesine girmiş olsak da tüm partiler arasında  güzel bir hava içerisinde ilerliyor çalışmalar. Herhangi bir kavga, gürültü, tartışma, haddi aşacak üslup yaklaşım henüz daha yok.  Kazanan Gölcük olsun. Sıkıntılarımız belli; En başından beri söyledik. Gölcük olarak bizim en büyük problemimiz trafik. Biz Büyük Birlik Partisi olarak ittifakta bulunduğumuz adayımız dahil olmak üzere her bulunduğumuz ortamda dile getiriyoruz” dedi.

“Gölcük’te ilk olarak trafik sorunu ele alınmalı”

Başkan Akpınar son olarak yaptığı açıklamada, “En başta trafik sorununun ilk sorunlar arasında saha çalışmalarımızda da gördüğümüz trafik sorunun olduğunu defaatten her bulunduğunuz ortamda dillendiriyoruz. İnşallah seçildiklerinde adaylarımız da bu konuyla alakalı çalışmalarını yaparlar. Bu trafik sorunu sadece Gölcük sınırları içinde olmayıp Karamürsel ve Başiskele sınırlarını da kapsamakta. Bu konuyu kapsamlı bir şekilde ele alınarak bir proje hazırlanmalı. Bunu üst geçitle mi alt geçitle mi yoksa çevre yoluyla mı çözerler bilmiyoruz ama Gölcük’ün bu trafik sorunun çözülmesini bekliyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —