Tarih: 24.10.2022 13:54

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “İLK KAZMANIN VURULACAĞI TARİHİ BEKLİYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

“İLK KAZMANIN VURULACAĞI TARİHİ BEKLİYORUZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar Gölcük’te hayata geçecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda düşüncelerini dile getirerek, “Dönüşümün sorunsuz bir şekilde başlamasını ve ilk kazmanın vurulacağı tarihi  bekliyoruz” dedi.

“Seçimden önce ilk kazmanın vurulması planlanıyor”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, kentsel dönüşüm projesi  hakkında yaptığı açıklamasında “İlçemizde kentsel dönüşüm projesi kapsamında, vatandaşlarımızın dönüşümün başlayıp başlamayacağı konusunda tereddütleri olduğu hakkında bazı bilgiler geldi. Bizler de bu konuda tekrardan hemşehrilerimize, içleri müsterih olsun, herhangi bir sorun olmadan sadece bismillah denip, ilk kazma vurulacağı günü bekliyor. Halkımızın tereddüt yaşamasını gerektirecek bir durumun olmadığını tekrardan hatırlatıyoruz.  Bazı kişilerin dönüşümün başlamayacağı ve gidişatının ne olacağını bilmedikleri yönünde düşünceleri olması karşısında, bizler de birtakım görüşmeler gerçekleştirip, inşallah seçimden önce ilk kazmanın vurulacağının bilgisiyle birlikte içlerinin rahat olmasını sorunsuz ilerlediğini belirtiyorum” dedi.

“Burada en büyük temennimiz, hiçbir vatandaşımız ve esnafımızın sorun yaşamamasıdır”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Hemşehrilerimiz, ilçemizde kentsel dönüşüm alanında bazı işyeri açılışı hareketleri, görerek böyle bir düşünce içerisine girmiş olabilir. Yaptığımız görüşmeler ışığında, dönüşümle ilgili olarak herhangi bir sorunun olmadığını tekraren hatırlatır, Bizler de dönüşümün sorunsuz bir şekilde başlamasını ve ilk kazmanın vurulacağı tarihi  bekliyoruz. İnşaat alanı bölgesinde ticarethane açma niyetinde olan esnaf hemşehrimizide en yakın sürede ziyaret edip, durumdan haberi varmı diye uyaracağız, Tabii ki burada en büyük temennimiz, hiçbir vatandaşımız ve esnafımızın sorun yaşamamasıdır.Yönetimimiz emin ellerdedir, hemşehrilerimiz rahat olsunlar” dedi.

Astsubayların ve Muhtarların günlerini kutladı

Başkan Akpınar son olarak yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta içerisinde ilk olarak Dünya Astsubaylar Günü’nü kutladık. Bu vesile ile görevini yapan ve emekli olan tüm kıymetli astsubaylarımızın gününü kutluyor, görevde olanlara başarılar, emekli olanlara sağlık ve sıhhat diliyoruz. Aynı zamanda, Muhtarlar Günü’nü de icra ettik. Mahallelerimizin temsilcisi ve yerel yönetimlerle bir köprü görevini üstlenen kıymetli muhtarlarımızın gününü kutluyor, kendilerine en içten dileklerimle başarılar diliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —