Tarih: 18.04.2023 12:17

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “KENTSEL DÖNÜŞÜM GÖLCÜK’ÜN TAMAMINA YAPILMALI’

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık açıklamasında 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayları ve ilçemizde devam eden kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, “Cumhur İttifakı ve partimiz için emek sarf edeceğiz” dedi.  Akpınar, ayrıca, ‘Kentsel Dönüşüm Gölcük’ün tamamına yapılmalı’ ifadelerine yer verdi.

“Seçimin sonuna kadar çalışmalarımızı hiç durmadan sürdüreceğiz”

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,yaptığı açıklamada, “Ülkemiz genelinde tüm siyasi partiler, 28. dönem milletvekili adaylarını açıkladı ve çalışmalarını başlattı, sürdürüyor. Bizler de Büyük Birlik Partisi olarak bu süreci tamamladık ve bölgemiz Kocaeli için, aday listemizi oluşturduk. Yalnızca ilk sıra adayımız için genel merkezimizden açıklama bekliyoruz. İllerimizde birinci sıra adayları da en kısa zamanda açıklanması bekleniyor. Seçtiğimiz adaylarımızla sahada üyesi olduğumuz Cumhur İttifakı ve partimiz için emek sarf edeceğiz. Oy oranımızı arttırarak seçimden en iyi sonuç olarak gördüğümüz, en az Kocaeli için 1 vekil çıkarmaya ve Cumhur İttifakı’nın birinci sırasını korumaya gayret edeceğiz. Her bir milletvekili adayımız, birbirinden kıymetli insanlar partimizi ve ilimizi, ülkemizi bir seviyeye taşıyacak bilinçtiler. Büyük Birlik kadrolarını, bizleri artık daha iyi tanıyor hemşehrilerimiz. Biz ve bizim gibi düşünenlerin sayısının gazi TBMM de daha çok olması, hepimize kazandıracağını milletimizde görüyor artık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımızın Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnşallah ilk turda fark atarak galibiyet yaşayacağız ve tüm Ülkemiz kazanacak diye inançlıyız. Seçimin sonuna kadar çalışmalarımızı hiç durmadan sürdüreceğiz” dedi.

“Kentsel dönüşüm projesi, ilçemiz adına oldukça önemli”

İlçemizde devam eden Kentsel Dönüşüm Süreci hakkında da düşüncelerini dile getiren Başkan Akpınar, “İlçemizde devam eden kentsel dönüşüm projesi birinci etap çalışması kapsamında, hafriyat kaldırma işlemi sürüyor. Bu çalışmalar devam ederken kentsel dönüşüm projesinde yapım ihalesine çıkıldığını da öğrendik. Pazarlık usulü ile yapılan ihaleye davet edilen 8 firmadan 6’sı teklif verdi. Bu teklifler ışığında, projeyi gerçekleştirecek ve binaları yapacak olan firma da belirlenmiş olacak. Kentsel dönüşüm projesi, ilçemiz adına oldukça önemli ve bu iki etabın bitirilmesinin ardından diğer bölgelerde de bu dönüşüm yapılmalı diye düşünüyoruz. İnşallah ilk etabı, sorunsuz bir şekilde teslim ettiğimizde, acemiliğimizi de atmış olarak diğer etapları hızlıca geçebileceğiz. Sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Sizleri canı gönülden selamlıyor, desteklerinize ihtiyacımız olduğunu hatırlatarak Allah’a emanet ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —