Tarih: 08.05.2023 12:33

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “MECLİS’E EN AZ İKİ VEKİLİMİZ GÖNDERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

“MECLİS’E EN AZ İKİ VEKİLİMİZ GÖNDERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Şahin Akpınar 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimler ve yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, “14 Mayıs’ta inşallah birinci sıradaki vekilimiz Şerafettin Akdemir’i kesin çıkararak ikinci adayımız Ömer Gökhan Aladağ’ı da Meclis’e göndermenin hevesi ve gayreti içerisindeyiz” dedi.

“Türk Milletini tanıdıklarını düşünmüyorum”

Akpınar, “Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve diğer destekçisi olan Genel Başkanların, Türk Milletini tanıdıklarını düşünmüyorum. Mitinglerini ve söylemlerini duydukça gerçekten bunların, bu milleti tanımadıklarını görmek, ülkemizin muhalefetinin milletini tanımadığını görmek çok üzücü. Mikrofonu eline alan, siyasetçi gibi değilde adeta bir pazarlamacı gibi bol keseden sallayarak, millete sana 2,500, size 15 bin, size şukadar, size bukadar diyerek bu milleti tabiri caizse kaldıracaklarına inanıyorlar. Çok yazık, ben bu milletin bir evladı olarak bu söylemlerden utandığımı bildirerek, kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.

“Kapalı kapılar arkasında ne görüştü, hangi sözü verdi?”

HDP ile görüşmesini de hatırlatan Akpınar, sözüm ona “Milliyetçi” olduğunu iddia eden ” İYİ Parti’nin de içinde olduğu yedili masanın cumhurbaşkanı adayı gidiyor HDP’yle görüşüyor. Aynı Akşener ne demişti? ‘HDP eşittir PKK.’ Söz doğru ama bakalım özde de buna inanıyorlar mı? Kılıçdaroğlu gitti ve oy uğruna HDP’yle görüştü. Akşener’in tabiriyle PKK’yla görüştü. Peki kapalı kapılar arkasında ne görüştü, hangi sözü verdi? Bilen yok. Ta ki Sırrı Sakık konuşana kadar. Sırrı Sakık, ‘Ey Kılıçdaroğlu, kapalı kapılar arkasında verdiğin sözleri açıkla’ dedi.” Ne Kılıçdaroğlu ‘ndan nede avanesinden ses yok..!ifadelerini kullandı.

“14 Mayıs’ta gereken dersi Cumhur İttifakı olarak sandıkta vereceğiz”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Genel başkanımız Sayın Mustafa Destici’ye, bir televizyon programında “Kılıçdaroğlu zor bir aday mı?” diye sorulduğunu ifade ederek, “Hayır, zor bir aday değil, tehlikeli bir adaydır, dediğini. Ülke için, millet için, devlet için tehlikeli olduğunu söylediğini, gerekçe olarak, devletin varlığını önemsemeyerek ülkenin bütünlüğünün altına dinamit koyduğunu ifade etmiştir. Bunlar adeta birer ibretlik cümleler, derin mana barındıran cümlelerdir. Milletin kardeşliğini fitne fesatla yok etmeye çalışıyorlar. Allah’ın izniyle milletimizde, biz de bunlara fırsat vermeyeceğiz, 14 Mayıs’ta gereken dersi Cumhur İttifakı olarak sandıkta vereceğiz” dedi.

“Tüm terör örgütlerinin kökünü kazıyacağız”

Meral Akşener ve partisinin asla Türk milliyetçisi olmadığını iddia eden Akpınar, “Tüm milliyetçiler şunu biliyor; Meral’in ipiyle kuyuya inilmez. Tüm vatanseverlere, Türk milliyetçilerine, bu ülkeyi seven herkese çağrımızdır; sakın ha Meral’in ipiyle kuyuya inmeyin.” O ip, daha kuyuya inerken koptu, kopacaktır. Allah muhafaza” dedi. Cumhur İttifakı olarak ülke içinde ve dışında Türkiye devletinin varlığına, ülkenin bütünlüğüne, milletin istiklaline ve istikbaline göz dikmiş bir tane terörist bırakmayacaklarını kaydeden Akpınar, tüm terör örgütlerinin kökünü kazıyacaklarını söyledi.

“Alevi de bizimdir, Sünni de bizimdir”

Akpınar; Türkiye’de 100 yıllık Cumhuriyet tarihinde hiçbir cumhurbaşkanı ya da başbakan adayının mezhebini öne getirmediğine dikkati çekerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:”Bu aleni mezhepçiliktir. Bu, sözde “mağdur”siyasetidir. Başından beri mağdur siyaseti oynamak için konu arayan SayınKılıçdaroğlu, çok yol denedi ama tutturamayınca en son, güya Aleviliğinden dem vurarak, mağdur rolü  oynayarak siyasete devam etmeye başladı..! Biz, ülkeyi ve milletimizi kutuplaştıracak her şeyin, bu kadar açık ve pervasız dillendirilerek, milletin karşı karşıya getirilmesini reddediyoruz ve doğru bulmuyoruz. Alevi de bizimdir, Sünni de bizimdir. Kürt de bizimdir, Türk de, Türkmen de bizimdir. Arap da bizimdir, Çerkez de bizimdir, Boşnak da bizimdir.Bakınız altını çizerek ifade ediyoruz, Bizim aradığımız ölçü şudur: “Bir, devletin varlığına sahip çıkacak. İki, ülkenin toprak bütünlüğüne sahip çıkacak. Üç, milletin birliğinin, kardeşliğinin yanında olacak. Dört, ay yıldızlı al bayrağımızın altında göğsünü gere gere İstiklal Marşı’nı okuyor mu? biz ona bakarız” dedi.

“Allah’ın izniyle bu seçimde inandık Kocaeli olarak meclise en az bir vekil göndereceğiz”

“Aleviliği, İslam içinde bir mezhebi anlayış olarak gördüklerini belirten Akpınar, “Asla Alevi kardeşlerimizi İslam dairesi dışında görmüyoruz. Sadece amel konusunda bir yaşantı farklılığı olarak görüyor ve buna saygı duyuyoruz. ‘Ben Aleviyim’ diyerek milleti bölmeye çalışanlar, ‘Alevilik ayrı bir dindir.’ diyenler Batı’ya, emperyalizme, Soros’a hizmet etmektedir. Milletimizde bunları biliyor ve görüyor, dediğimiz gibi sandıkta gereken cevabı verecektir. İlçemizde de çalışmalarımız oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor. Sandık kurulu üyelerimizi seçim kuruluna bildirdik. İlçe merkezîlerimizdeki büyük duvarlarımızı afişlerimizle süslüyoruz. Vatandaşlarımıza dokunmaya, temas etmeye ve desteklerini istemeye çalışıyoruz. Sloganımız şu bir oy cumhurbaşkanımıza, bir oy büyük Birlik Partisine. Allah’ın izniyle bu seçimde inandık Kocaeli olarak meclise en az bir vekil göndereceğiz. Sahadaki izlenimiz bu. İnsanlarımız da bunu istiyor. Önceden bize karşı teveccüh olmasına rağmen oyum boşa gidecek hesabıyla başka partilere oylarını veren seçmen, bu seçimde durumun öyle olmadığını ve verdiği her bir oyun adresine teslim olduğunu ve büyük öneme sahip olduğunu anladı” dedi.

“İkinci adayımız Ömer Gökhan Aladağ’ı da meclise göndermenin hevesi ve gayreti içerisindeyiz”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “İl yönetimiz ve Milletvekili adaylarımızla Yaptığımız son toplantıda söz aldığımız seçmenlerimizin oyları, teker teker ince hesaplayarak topladığımızda, şu anki tablomuzun 60-70 bin oyu aştığını, inşallah birinci sıradaki vekilimiz Şerafettin Akdemir’i kesin çıkararak ikinci adayımız Ömer Gökhan Aladağ’ı da meclise göndermenin hevesi ve gayreti içerisindeyiz. Kocaeli ve özellikle Gölcük özelinde seçmenlerimize buradan bir kere daha seslenmek istiyorum, ilk önceliğimiz Cumhurbaşkanımızı ezici bir çoğunlukla tekrar Cumhurbaşkanı yapmak, ikinci önceliğimiz ise Milletvekilliğinde Büyük Birlik Partisi’ne destek vererek Kocaeli’den milletvekillerimizi TBMM ye göndermek. Desteklerinizi canı gönülden istiyorum. Allah’a emanet olun. Selam ve dua ile” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —