Tarih: 08.10.2021 11:36

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘MİLLETİMİZİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Facebook Twitter Linked-in

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

‘MİLLETİMİZİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Şahin Akpınar haftalık olağan basın açıklamasında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar parti olarak “Eksiklerimizi tamamlıyoruz, güçleniyoruz ve güçlenerek büyüyoruz” dedi.

‘Eksiklerimizi tamamlıyoruz’

Büyük Birlik Partisi’nin kurulduğu günden bugüne dek  çok sayıda ilke imza attıklarını söyleyen Akpınar, “Daha önce teşkilatımız olmayan il ve ilçelerimizde teşkilatlandık, üye kampanyamıza hız verdik. Kurulan kongre süreçlerini tamamlayan teşkilatlarımız ve üye sayısı itibariyle önemli bir yükseliş yaşıyoruz. Bunlara Kocaeli ve Gölcük ilçemizde dahil. Bu yükselişin oy oranlarımıza da olumlu bir şekilde yansıyacağına, 2023’te yapılacak seçimlerde, tahminlerin çok ötesinde bir netice alacağımıza inanıyoruz. Eksiklerimizi tamamlıyoruz, güçleniyoruz ve güçlenerek büyüyoruz. İnançlarımızın, davamızın, camiamızın ve milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Mücadelemiz, gayretlerimiz, hiç ara vermeden, aynı hızla devam edecek” dedi.

‘Bizimle aynı görüşe sahip herkesi partimize üye olmaya davet ediyorum’

Sözlerine devam eden başkan Akpınar, “Bu dönemde de inançlarımız ve ideallerimiz doğrultusunda, inandığımız doğruları dile getirmeye, ilçemizdeki dinamiklerin ve görevdekilerinin çalışmalarına ve milletimizin geleceğine katkı sağlamaya devam edeceğiz” ilçe halkımızla devamlı istişare halindeyiz. Bize iletilen her türlü olumsuzluğu ve isteği, olması gerektiğini düşündüğümüz haliyle sorumlu makamlara ilettik, görüşlerimizi paylaştık. Gölcüklü hemşehrilerimize siyasette bulunmalarını, bize gönül veren hemşehrilerimizi,  ideal ve ideolojilerini yansıttığımız, bizimle aynı görüşe sahip herkesi partimize üye olmaya davet ediyorum. Selam ve saygılarımızla” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —