Tarih: 03.10.2021 11:06

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Müdür Mert’i ziyaret etti ‘GÖLCÜK’TE EĞİTİM SORUNSUZ TAMAMLANACAK’

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’i makamında ziyaret ederek Gölcük’teki eğitim ve okullardaki vaka durumları hakkında bilgi aldı.

“İnşallah 2021-2022 Eğitim Öğretim yılını sorunsuz bir şekilde tamamlayacağız”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar gölcük genelinde okullarımızdaki eğitim durumlarını ve Coronavirüs nedeniyle karantinaya alınan sınıflar hakkında bilgi aldığını açıkladı. Başkan Akpınar, “ Gölcük’te eğitime büyük önem veriliyor. Hem Milli Eğitim Müdürlüğümüz hem de İlçe Sağlık Müdürlüğümüz okullarımızda tüm tedbirleri almış durumdalar. İnşallah 2021-2022 Eğitim Öğretim yılını sorunsuz bir şekilde tamamlayacağız” dedi.

Gençlere aşı çağrısında bulundu

Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında bilgi veren BBP Gölcük İlçe başkanı şahin Akpınar yaptığı açıklamada, “ Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cafer Tayyar Mert hocamı makamında ziyaret edip, ilçemizde karantinada olan sınıflarımız hakkında bilgi aldık. Yarın itibariyle 4 sınıfımızın daha karantina sürecinin  biteceğini ve eğitime devam edeceklerini öğrendik. Diğer sınıflarımızın da Gün aşırı  eğitime döneceklerini ve önlem olacakta İlçe Sağlık Müdürlüğümüzle, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, haftanın iki günü okullarımızda gençlerimizi aşılama çalışmalarına hız ve önem verdiklerini öğrendik. Kendilerine ülkemiz ve ilçemiz adına gösterdikleri fedakarlıklar için teşekkür eder genç kardeşlerimize de, aşılamada maksimum düzeyde katılımda bulunmalarını önemle rica ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —