Tarih: 26.03.2023 10:35

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “YAPILAN ZAM İLE EMEKLİLERİMİZİN ALIM GÜCÜ DAHA DA ARTTI”

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair açıklamalarda bulundu. Deprem bölgesine göndermek üzere başlattıkları gıda kolisi kampanyalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Akpınar, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltilmesi konusunda da yaptığı açıklamada, “Yapılan zam ile emeklilerimizin alım gücü daha da arttı” dedi.

“Verilecek olan yeni emekli maaşının tüm emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar yaptığı açıklamada,“Öncelikle mübarek Ramazan ayına girmemizden ötürü tüm Gölcük halkının, ilimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum. İnşallah bu ayı sağlık ve sıhhat içerisinde, dostlarımıza, akrabalarımıza, ihtiyaç sahibi kişilere yardım ederek geçirip mübarek Ramazan Bayramı’na da ulaşalım. Rabbim, tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah. Cumhurbaşkanımız, geçtiğimiz akşam emeklilerimize bir müjde verdi. Emeklilerle ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile bir çalışma yaptıklarını ifade ederek en düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL’den 7 bin 500 TL’ye çıkarılacağını dile getirdi. Verilecek olan yeni emekli maaşının tüm emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Gelişen süreç içerisinde alım gücünün düşmemesi adına atılmış olan bu adımla birlikte emeklilerimiz, daha iyi bir yaşam standardına sahip olabilecekler” dedi.

“Geçtiğimiz haftalarda başladığımız gıda kolisi çalışmamız sürüyor”

Parti çalışmaları konusunda da bilgi veren başkan Akpınar, “Gıda kolisi çalışmamız sürüyor. Kahramanmaraş merkez üslü olarak geçtiğimiz ayın başında meydana gelen iki büyük depremin ardından parti olarak elimizden gelen yardımları yapmaya gayret ediyoruz. Geçtiğimiz haftalarda başladığımız gıda kolisi çalışmamız sürüyor. Hedeflediğimiz miktara yaklaşmış durumdayız. Toplanan tüm gıda kolilerini deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerine vermek üzere yola çıkılacak ve tüm koliler sahiplerine teslim edilecek. Yardım etmek isteyen tüm halkımız, bizlerden gerekli bilgileri alabilirler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —