• BIST 100

    16709,28%-0,07
  • DOLAR

    43,63% 0,03
  • EURO

    51,92% 0,05
  • GRAM ALTIN

    7075,76% 0,28
  • Ç. ALTIN

    11686,79% 0,00

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘YENİ NORMALLEŞME SÜRECİ HAYIRLI OLSUN’

GÜNDEM 5.03.2021 11:30:59 0
BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘YENİ NORMALLEŞME SÜRECİ HAYIRLI OLSUN’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar , yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başlatılan Kontrollü Normalleşme sürecinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Akpınar, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nda yeni döneme ilişkin kararların alındığını hatırlattı.Açıklanan kararların, Türkiye’ye ve millete hayırlı olmasını dileyen Akpınar, salgınla mücadelede başarı sağlayan illerin yöneticilerini ve vatandaşları tebrik etti.

Esnafın dükkanlarının, iş yerlerinin açılmasının, hafta sonu kısıtlamalarının ve alt-üst yaş gruplarına yönelik uygulamaların kaldırılmasının ve okullarda yüz yüze eğitime geçilmesi gibi kararların, vatandaşları “maske, mesafe, hijyen” ve diğer kurallara uyma konusunda rehavete sevk etmemesi gerektiğini vurgulayan Akpınar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu üyeleri, sağlık çalışanları ve emniyet güçlerine teşekkürlerini dile getirdi.

‘Eylem planının hayata geçirilmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi lazım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “İnsan Hakları Eylem Planı”nın açıklandığını anımsatan Akpınar, “Eylem planının içeriğine baktığımızda hakikaten hepimizi ümitlendiren bir plan olduğunu gördük. Eylem planının sadece açıklanması yetmiyor önemli olan bunun hayata geçirilmesi. Bunun hayata geçirilmesi için de herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi lazım.” değerlendirmesinde bulundu.

‘Siyasi Partiler ve Seçim Kanunu değişikliklerinde de mutabakat olmasını arzu ediyoruz’

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, şunları kaydetti: ‘Buradan hükümete bir çağrı daha yapıyorum. Hem İnsan Hakları Eylem Planı hem de yeni anayasa çağrılarının samimi olarak özellikle diğer muhalefet partileri bloğunda yankı bulması için şu anda hazırlığı içinde olunan Siyasi Partiler ve Seçim Kanunu değişikliklerinde de mutabakat olmasını arzu ediyoruz. Bunun da diğer partilerle görüşülerek ortak bir mutabakatla Meclis Genel Kuruluna getirilmesini bekliyoruz’ dedi.

Şehidimizi unutmadı

Akpınar açıklamasında, terör örgütü PKK’nın kahpe saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Furkan Umut’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diledi. Türkiye’nin terörle mücadelesinin sürdüğünü belirten Akpınar, “Kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizin Rabb’im yar ve yardımcısı olsun.” ifadesini kullandı.

‘Esnaflar dükkanlarını saat 21.00’e kadar açık tutmayı arzu ediyorlar’

Esnafın bazı talepleri olduğunu da belirten Akpınar, “Çalışma saatleriyle ilgili ufak bir düzeltme beklentisi var. Restoran kafeler için saat 07.00-19.00 arası çalışma saatleri. Esnafımız, ‘Akşam yemeğine yaklaşık saat 19.00’da oturuluyor, biz de o saatte dükkanı kapatacağız. Onun için sadece öğlen yemeğinde hizmet vermiş olacağız’ diyor. Onun için en azından saat 21.00’e kadar açık olmalarını arzu ediyorlar. Biz de bunu doğru buluyoruz.” diye konuştu.

‘Terörü asla kabul etmiyoruz’

Bazılarının bu duruma özgürlükler ve demokrasi adı altında kılıf uydurmaya çalıştığını vurgulayan Akpınar, terörün, devletle, siyasetle münasebetinin dünyanın hiçbir yerinde hiçbir demokrasisinde hiçbir zaman diliminde kabul edilmediğini söyleyerek söz konusu parti hakkında fezlekeler ile başlayan inceleme aşamasının kapatılma ile son bulması gerektiğini istediklerini belirtti.


Ramazan Sarı’yı tebrik etti

Akpınar, son olarak, ‘Şahsımı’nda bir zamanlar ilgilendiği spor dalı olan güreş alanında ilçemize önemli bir başarı kazandıran Ramazan SARI yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

AKIN GÜRLEK ADALET MUSTAFA ÇİFTÇİ İÇ İŞLERİ BAKANI OLDU

CHP SALI PAZARINDA VATANDAŞI DİNLEDİ

ERDAL KANPARA’ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

GÖLCÜK’TE KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU

DEVRİYE EKİPLERİNDEN KAÇAMADI!

"ANLIYORUM ANLAŞILIYORUM" PROJESİNDE SERTİFİKA HEYECANI!

VECDİ ŞENMEMRE İLE KULİS

TOPLUMUN PSİKOLOJİSİ ve ŞİDDETİN NORMALLEŞMESİ

ZEHİRLİ DİL

MEMLEKET HİNDİSTANA DÖNDÜ, NE OLACAK BU MOTORLAR ?

KOCAELİ’DE DEAŞ OPERASYONU

KENT MEZARLIĞI’NDAKİ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM

KÖRFEZ ATIK SU ARITMA TESİSİ DE İLERİ BİYOLOJİK OLUYOR

12 DEV ADAM’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

KOCAELİ’DE 24 SAAT KESİNTİSİZ ULAŞIM BAŞLADI

ARDAHAN’IN KURTULUŞUNA KOCAELİ’DE GÖRKEMLİ KUTLAMA

OTOPARKIN İLK KATI HİZMETE ALINDI

KARTEPE’DE RUHSAT DENETİMİ İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

SALMAN ‘’RAMAZAN DOLANDIRICILARINA DİKKAT’’

BİR OTO YOL,BİR ŞEHİR VE DEĞİŞEN EMLAK DENGELERİ

Vecdi Şenemre ile kulis..

DEPREM VE BEDEL 

SEÇİM VAADİ ; "ÇIRAK" BULUNUR...

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'DAN 3 PUANA 3'LÜ KUTLAMA!

ŞAHİN TEMEL YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ!

HODRİ MEYDAN LİDERLERİNE BIÇAKLI SALDIRI!

GÖLCÜK’ÜN NÜFUSU KAÇ OLDU?

METEOROLOJİDEN FIRTINA UYARISI!

BAŞİSKELE’DE SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPORA YATIRIMLAR SÜRÜYOR

ZABITADAN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞA YARDIM ELİ

Yükleniyor

kords

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

SALMAN ‘’RAMAZAN DOLANDIRICILARINA DİKKAT’’

KOCAELİ’DE ULAŞIM ARTIK 24 SAAT

HALK EKMEK’TE RAMAZAN PİDESİ 20 TL

İŞYERLERİ İMSAK VAKTİNE KADAR AÇIK OLACAK

SON 5 YILDA TÜRKİYE’YE 250 MİLYON $ YATIRIM YAPAN ÇİMSA’DAN İHRACATA 1,5 MİLYAR $’LIK KATKI

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI KOTO’DA ANLATILDI

ESNAF ODASI SEÇİMLERİNDE NEFESLER TUTULDU..YARIN SAAT 11.00 DE BAŞLAYACAK

KSO BAŞKANI ZEYTİNOĞLU İŞGÜCÜ VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

“ÜRETİM SİZDEN, DESTEK BİZDEN”

BASIN İLAN İLE KREDİ GARANTİ FONU ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

kords

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12