-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘YENİ NORMALLEŞME SÜRECİ HAYIRLI OLSUN’
Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar , yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başlatılan Kontrollü Normalleşme sürecinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Akpınar, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nda yeni döneme ilişkin kararların alındığını hatırlattı.Açıklanan kararların, Türkiye’ye ve millete hayırlı olmasını dileyen Akpınar, salgınla mücadelede başarı sağlayan illerin yöneticilerini ve vatandaşları tebrik etti.
Esnafın dükkanlarının, iş yerlerinin açılmasının, hafta sonu kısıtlamalarının ve alt-üst yaş gruplarına yönelik uygulamaların kaldırılmasının ve okullarda yüz yüze eğitime geçilmesi gibi kararların, vatandaşları “maske, mesafe, hijyen” ve diğer kurallara uyma konusunda rehavete sevk etmemesi gerektiğini vurgulayan Akpınar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu üyeleri, sağlık çalışanları ve emniyet güçlerine teşekkürlerini dile getirdi.
‘Eylem planının hayata geçirilmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi lazım”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “İnsan Hakları Eylem Planı”nın açıklandığını anımsatan Akpınar, “Eylem planının içeriğine baktığımızda hakikaten hepimizi ümitlendiren bir plan olduğunu gördük. Eylem planının sadece açıklanması yetmiyor önemli olan bunun hayata geçirilmesi. Bunun hayata geçirilmesi için de herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi lazım.” değerlendirmesinde bulundu.
‘Siyasi Partiler ve Seçim Kanunu değişikliklerinde de mutabakat olmasını arzu ediyoruz’
BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, şunları kaydetti: ‘Buradan hükümete bir çağrı daha yapıyorum. Hem İnsan Hakları Eylem Planı hem de yeni anayasa çağrılarının samimi olarak özellikle diğer muhalefet partileri bloğunda yankı bulması için şu anda hazırlığı içinde olunan Siyasi Partiler ve Seçim Kanunu değişikliklerinde de mutabakat olmasını arzu ediyoruz. Bunun da diğer partilerle görüşülerek ortak bir mutabakatla Meclis Genel Kuruluna getirilmesini bekliyoruz’ dedi.
Şehidimizi unutmadı
Akpınar açıklamasında, terör örgütü PKK’nın kahpe saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Furkan Umut’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diledi. Türkiye’nin terörle mücadelesinin sürdüğünü belirten Akpınar, “Kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizin Rabb’im yar ve yardımcısı olsun.” ifadesini kullandı.
‘Esnaflar dükkanlarını saat 21.00’e kadar açık tutmayı arzu ediyorlar’
Esnafın bazı talepleri olduğunu da belirten Akpınar, “Çalışma saatleriyle ilgili ufak bir düzeltme beklentisi var. Restoran kafeler için saat 07.00-19.00 arası çalışma saatleri. Esnafımız, ‘Akşam yemeğine yaklaşık saat 19.00’da oturuluyor, biz de o saatte dükkanı kapatacağız. Onun için sadece öğlen yemeğinde hizmet vermiş olacağız’ diyor. Onun için en azından saat 21.00’e kadar açık olmalarını arzu ediyorlar. Biz de bunu doğru buluyoruz.” diye konuştu.
‘Terörü asla kabul etmiyoruz’
Bazılarının bu duruma özgürlükler ve demokrasi adı altında kılıf uydurmaya çalıştığını vurgulayan Akpınar, terörün, devletle, siyasetle münasebetinin dünyanın hiçbir yerinde hiçbir demokrasisinde hiçbir zaman diliminde kabul edilmediğini söyleyerek söz konusu parti hakkında fezlekeler ile başlayan inceleme aşamasının kapatılma ile son bulması gerektiğini istediklerini belirtti.
Ramazan Sarı’yı tebrik etti
Akpınar, son olarak, ‘Şahsımı’nda bir zamanlar ilgilendiği spor dalı olan güreş alanında ilçemize önemli bir başarı kazandıran Ramazan SARI yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’ dedi.


GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
Yükleniyor



