• BIST 100

    15543,87%0,63
  • DOLAR

    43,26% -0,03
  • EURO

    50,39% 0,40
  • GRAM ALTIN

    6502,18% 2,00
  • Ç. ALTIN

    10520,81% 1,03

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘YENİ NORMALLEŞME SÜRECİ HAYIRLI OLSUN’

GÜNDEM 5.03.2021 11:30:59 0
BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘YENİ NORMALLEŞME SÜRECİ HAYIRLI OLSUN’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar , yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başlatılan Kontrollü Normalleşme sürecinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Akpınar, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nda yeni döneme ilişkin kararların alındığını hatırlattı.Açıklanan kararların, Türkiye’ye ve millete hayırlı olmasını dileyen Akpınar, salgınla mücadelede başarı sağlayan illerin yöneticilerini ve vatandaşları tebrik etti.

Esnafın dükkanlarının, iş yerlerinin açılmasının, hafta sonu kısıtlamalarının ve alt-üst yaş gruplarına yönelik uygulamaların kaldırılmasının ve okullarda yüz yüze eğitime geçilmesi gibi kararların, vatandaşları “maske, mesafe, hijyen” ve diğer kurallara uyma konusunda rehavete sevk etmemesi gerektiğini vurgulayan Akpınar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu üyeleri, sağlık çalışanları ve emniyet güçlerine teşekkürlerini dile getirdi.

‘Eylem planının hayata geçirilmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi lazım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “İnsan Hakları Eylem Planı”nın açıklandığını anımsatan Akpınar, “Eylem planının içeriğine baktığımızda hakikaten hepimizi ümitlendiren bir plan olduğunu gördük. Eylem planının sadece açıklanması yetmiyor önemli olan bunun hayata geçirilmesi. Bunun hayata geçirilmesi için de herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi lazım.” değerlendirmesinde bulundu.

‘Siyasi Partiler ve Seçim Kanunu değişikliklerinde de mutabakat olmasını arzu ediyoruz’

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, şunları kaydetti: ‘Buradan hükümete bir çağrı daha yapıyorum. Hem İnsan Hakları Eylem Planı hem de yeni anayasa çağrılarının samimi olarak özellikle diğer muhalefet partileri bloğunda yankı bulması için şu anda hazırlığı içinde olunan Siyasi Partiler ve Seçim Kanunu değişikliklerinde de mutabakat olmasını arzu ediyoruz. Bunun da diğer partilerle görüşülerek ortak bir mutabakatla Meclis Genel Kuruluna getirilmesini bekliyoruz’ dedi.

Şehidimizi unutmadı

Akpınar açıklamasında, terör örgütü PKK’nın kahpe saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Furkan Umut’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diledi. Türkiye’nin terörle mücadelesinin sürdüğünü belirten Akpınar, “Kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizin Rabb’im yar ve yardımcısı olsun.” ifadesini kullandı.

‘Esnaflar dükkanlarını saat 21.00’e kadar açık tutmayı arzu ediyorlar’

Esnafın bazı talepleri olduğunu da belirten Akpınar, “Çalışma saatleriyle ilgili ufak bir düzeltme beklentisi var. Restoran kafeler için saat 07.00-19.00 arası çalışma saatleri. Esnafımız, ‘Akşam yemeğine yaklaşık saat 19.00’da oturuluyor, biz de o saatte dükkanı kapatacağız. Onun için sadece öğlen yemeğinde hizmet vermiş olacağız’ diyor. Onun için en azından saat 21.00’e kadar açık olmalarını arzu ediyorlar. Biz de bunu doğru buluyoruz.” diye konuştu.

‘Terörü asla kabul etmiyoruz’

Bazılarının bu duruma özgürlükler ve demokrasi adı altında kılıf uydurmaya çalıştığını vurgulayan Akpınar, terörün, devletle, siyasetle münasebetinin dünyanın hiçbir yerinde hiçbir demokrasisinde hiçbir zaman diliminde kabul edilmediğini söyleyerek söz konusu parti hakkında fezlekeler ile başlayan inceleme aşamasının kapatılma ile son bulması gerektiğini istediklerini belirtti.


Ramazan Sarı’yı tebrik etti

Akpınar, son olarak, ‘Şahsımı’nda bir zamanlar ilgilendiği spor dalı olan güreş alanında ilçemize önemli bir başarı kazandıran Ramazan SARI yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

MİNİKLERDEN BÜYÜKLERE "GÜVEN" MESAJI

GÖLCÜK’TE DEĞİŞİM VE BAŞİSKELE …

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKARKEN

GÖLCÜK ESKİŞEHİRLİLER DERNEĞİ’NDE VAHİT ŞENTUNA DÖNEMİ

SUÇ İKLİMİ

TÜRK METAL GREV KARARI ALDI

KÜRŞAD ZORLU’DAN ALEV ALATLI KÜTÜPHANESİ’NE ÖVGÜ

ÖZSOY ‘ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞI BENİMSENMELİ’

MERT”AKRAN ZORBALIĞI EĞİTİMLERİ VERİLİYOR”

BAŞKAN SEZER’DEN KÖYLERE ZİYARET

KUZUYAYLA’NIN MÜDAVİMİ KIZIL GEYİKLER

GÖLCÜK’TE ÇOCUKLAR İÇİN ÇİFTE ŞENLİK: ARA TATİL ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

İZMİT-KANDIRA YOLU KARA TESLİM

KOCAELİ’DE YARIYIL TATİLİ BÜYÜKŞEHİR’LE RENKLENİYOR

BÜYÜKŞEHİR, KARLA MÜCADELEDE 7/24 GÖREVDE

BÜYÜKAKIN: YENİ YÜZYIL TÜRKLÜĞÜN YÜZYILI OLACAK

FATİH BAYRAM TKKB YÖNETİMİNDE!

GÖLCÜK’TE 150 CADDE VE SOKAKTA HUMMALI ÇALIŞMA

VALİ AKTAŞ: BİR ARADA OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUM

SUÇA İTİLMİŞ ÇOCUK (SİÇ)

EMEKLİNİN SABRI TÜKENİYIOR

ŞİDDET BUNALIMI

RAYLAR TAM YOL KARTEPE’YE DOĞRU DÖŞENİYOR

SAYGINLAR, MEVLEVİ KÜLTÜRÜYLE BULUŞTU

ŞEHİR TİYATROLARI’NA İNEGÖL’DE ALKIŞ YAĞMURU

DERİNCESPOR AŞ -2 DEĞİRMENDERE -1

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAK HASSASİYETİ

KOCAELİ’DE YOL, ONLARDAN SORULUR

KÜRŞAD ZORLU'DAN BÜYÜKAKIN'A TEBRİK

ANAHTAR PARTİ’DEN GERGERLİOĞLU’NA “HADDİNİ AŞMA” UYARISI

Yükleniyor

kords

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

TÜRK METAL GREV KARARI ALDI

ÇİFTÇİLERE 3 BÜYÜK TARIMSAL DESTEK DAHA

KARTEPE TELEFERİK’E KESİNTİSİZ ULAŞIM

MARMARA PETROKİMYA'DAN SPORA VE SPORCULARA TAM DESTEK

TOPLU TAŞIMADA KURAL İHLALİNE GEÇİT YOK

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ESNAFA "FATURA" UYARISI

HALK SAĞLIĞI İÇİN MODERN TESİS, GÜVENLİ HİZMET

BAŞKAN BULUT’TAN İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ: “KOCAELİ İHRACATTA GURUR KAYNAĞIMIZ”

ANAOKULLARI, KOTO’DA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

"ALTINDA KAOS VE KAYGI DÖNEMİ!"

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

kords

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9