Tarih: 09.07.2023 11:20

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “YEREL SEÇİMLER İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, “Yerel seçimler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Sezer’e taziye dileklerini iletti

Başkan Akpınar, haftalık açıklamasında ilçemizde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi ve 2024 Yerel Seçim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar açıklamalarına başlamadan önce geçtiğimiz gün kardeşini kaybeden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e taziye dileklerini ileterek, “Geçtiğimiz günlerde ani bir kalp krizi ile hayata veda eden ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in kardeşi olan Bekir Sami Sezer’e Allah’tan rahmet diliyor, mekanının Cennet olmasını diliyorum. Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e de sabır ve başsağlığı temennilerimi iletiyorum” dedi.

“Kentsel dönüşüm projesinin kısa bir zaman içerisinde başlaması bekleniyor”

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar yaptığı açıklamada, “Gölcük’ün önemli yatırımlarından biri olan ve birçok kişinin merakla beklediği kentsel dönüşüm projesinde, içinde bulunduğumuz 2023 yılının ilk günlerinden itibaren birçok çalışma yapıldı. Binaların yıkılması süreci ile başlayan kentsel dönüşüm, enkazın kaldırılması ile devam etti. Şu an dönüşüm projesinde alanın tamamının etrafı çevrilmiş durumda ve alana araç girişi de engellendi. Edindiğimiz bilgilere göre kentsel dönüşüm projesinin kısa bir zaman içerisinde başlaması bekleniyor. Böylelikle ilçemizin vizyon projelerinden biri daha yapılmaya başlanacak” dedi.

“Yerel seçimde güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum’’

2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Akpınar, “14 ve 28 Mayıs seçimlerinde gerek parti gerekse ittifak olarak elimizden gelen en iyi çalışmayı yaptık ve bu seçimlerden en iyi sonuçlarla ayrıldık. Partimiz adına daha iyi sonuçlar almayı bekliyorduk ama daha da fazla yol kat ederek istediğimiz sonucu almak adına elimizden geleni yapacağız. Yerel seçimler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa bir molanın ardından bayram tatilini de geride bıraktık ve artık sahada halkımızla beraberiz. Zaman içerisinde verilecek kararlara göre yol haritamızı çizerek yerel seçimlerden en iyi sonucu almak adına gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —