Tarih: 04.11.2022 12:04

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar‘DÖNÜŞÜMÜN BAŞLAMASI GEREKTİĞİNİ GÖRÜYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

‘DÖNÜŞÜMÜN BAŞLAMASI GEREKTİĞİNİ GÖRÜYORUZ’

Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Şahin Akpınar, yerli otomobil TOGG’un fabrika açılışı ve kentsel dönüşüm projesi ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi. Başkan Akpınar, açıklamasında “Dönüşümün başlaması gerektiğini görüyoruz” dedi

‘TOGG ülkemiz adına büyük bir prestijdir’

Başkan Akpınar, yerli otomobil TOGG’un fabrika açılışı ve kentsel dönüşüm projesi hakkında dün bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, konu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde “Ülkemizin ilk otomobili olan Devrim’in ardından yerli otomobilimiz TOGG’un fabrika açılışı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Ülkemizde de büyük bir heyecanla takip edilen bu süreç, birçok vatandaşımızı da memnun etti. Ülkemizin bir piyasaya daha giriş yapması ve kendi üretimi olan bir otomobili piyasaya sürmesi, ülkemiz adına büyük bir prestijdir” dedi.

“Güzel öğelerle karşı karşıyayız”

Başkan Akpınar, açıklamalarını sürdürerek “Yerli otomobilin özelliklerine baktığımız zaman oldukça güzel öğelerle karşı karşıya kalıyoruz. Özellikle Anadolu’nun belli başlı yerlerini temsil eden renkleri, ülkemiz topraklarından çıkan bu aracı en iyi şekilde yansıtıyor ve yine bizleri temsil ettiğini açık bir şekilde gösteriyor. Bu projede emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin bu pazarda büyük atılımlar yaparak piyasaya süreceği otomobil, hepimizin yüz akı olacaktır. Yerli otomobilimiz, tüm ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“15 Ocak tarihine kadar çıkılacak”

Sözlerine Kentsel Dönüşüm Projesi ile son veren Başkan Akpınar, “İlçemizde kentsel dönüşüm projesinin artık başladığını görebiliyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımız, dönüşüm bölgesinde olan ev ve işyerlerinden 15 Ocak tarihine kadar çıkmış olacak. Bu konuda da kendilerine tebligatlar gönderildi. Dönüşümün başlaması gerektiğini artık hepimiz biliyoruz. İlçemizdeki eski bina sayısının azaltılması, kaliteli bina sayısının artması açısından bu dönüşüme ihtiyacımız var. Bu dönemde en zor olan ise taşınacak dükkan ve evlerin bulunması olacak diye düşünüyoruz. Umudumuz, hiçbir esnafımızın, vatandaşımızın mağdur olmamasıdır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —