Tarih: 14.11.2021 08:45

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,’GÖLCÜK’TEKİ ÇALIŞMALARI YAKİNEN TAKİP EDİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar haftalık olağan basın açıklamasında genel ve yerel gündemi değerlendirdi. Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, “Gölcük’te güzel çalışmalar oluyor, ilçemizdeki çalışmaları yakinen takip ediyoruz.” dedi.

“Hep samimiydik, hep samimi olacağız”

Akpınar, “Azerbaycan’da yaşayan kardeşlerimizin bizim için Türkiye’nin herhangi bir vilayetinde yaşayan vatandaşlarımızdan hiçbir farkı yoktur, olmamıştır, olmayacaktır. Biz milletimizle, büyük Türk dünyasıyla ilgili hiçbir konuya, günlük, politik ya da konjonktürel gözlüklerle bakmadık. Hep samimiydik, hep samimi olacağız.” değerlendirmesini yaptı.

“İlçemizde ki çalışmaları yakınen takip ediyoruz”

Batı’nın yaklaşımını eleştiren Akpınar, “Batı’nın bize dayattığı anlamıyla diplomasi; hukuksuzluğun, işgalin, cinayetlerin, katliamların, soykırımın önüne geçememiş, yaşanan korkunç hadiseleri engellemek bir yana sadece bu durumu kalıcılaştırma fonksiyonunu ifa etmiştir. Konuşmaların ardından Türk askerinin Azerbaycan’daki görev süresinin 1 yıl uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Tezkereye, grubu bulunan partilerden sadece HDP “hayır” oyu verdi. Bizde buna şaşırmadık ama özellikle diğer partilerimizin evet vermesinden dolayı duyduğumuz memnuniyeti de özellikle belirtmek istiyorum. İlçemizde ki çalışmaları yakınen takip ediyoruz. Vatandaşlarımızla devamlı iç içe istişare halindeyiz. İstişarede hayır vardır dedik, öylede oldu. Geçtiğimiz ay yaptığımız ilçe başkanları ile toplantıda dile getirdiğimiz TARIM konusunun Gölcük’te neden gündeme gelmediği, acilen el atmamız gerektiği hususunu belediye başkanımız değerlendirip, ilk dikimi 32 dönüm olan arazimizde buğday ekerek siftah açmıştır. Bu girişimin genişletilerek tüm vatandaşlarımızın tabiri caizse boş bir karış toprak kalmadan değerlendirmesine öncülük edip, teşvik edilmesi hayati önem taşıyor. Başkanımızı girişiminden dolayı tebrik ediyor, tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —