Tarih: 21.01.2022 13:15

BBP MKYK Üyesi Gökmen Türkkanı taksici esnafını dinledi TAKSİCİLER ZAM İSTİYOR

Facebook Twitter Linked-in

BBP MKYK Üyesi Gökmen Türkkanı taksici esnafını dinledi

TAKSİCİLER ZAM İSTİYOR

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Gökmen Türkkanı taksici esnafını dinledi. Taksiciler yaptıkları açıklamada, benzin ve Dolar’ın bu kadar yükseldiği seviyede taksimetrenin tarifesine zammın şart olduğunu ifade ettiler.

‘Benzin 15 liraya dayandı, 7,5 lira taksimetre ücreti çok yetersiz’

Son zamanlarda dövizde meydana gelen dalgalanma nedeniyle birçok ürüne zam geldi. Son olarak benzin fiyatları 15 liraya dayandı. BBP MKYK Üyesi Gökmen Türkkanı Gölcük’e gelerek, Taksiciler ile sohbet etti. Taksici esnafı benzinde meydana gelen artışa rağmen taksimetre fiyatlarının hala 7,5 lira olduğuna dikkat çekerek, Büyükşehirden taksimetre ücretlerine zam yapılmasını istedi.

‘Taksimetre ücretleri düzenlenmeli’

BBP MKYK Üyesi Gökmen Türkkanı, taksici esnafları ziyareti hakkında şunları dile getirdi: ‘Taksici esnafı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden taksimetrelerin iyileştirilmesini bekliyor. 7,5 lira iken yapılan taksimetre zamlarının ardından dolar ve benzin fiyatları yaklaşık 14 buçuk lirayı görmüşken hala aynı taksimetre ücreti ile çalışıyorlar. Bu yüzden taksimetre fiyatları düzenlenmeli, taksici esnaflarının sıkıntıları giderilmeli’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —