Tarih: 22.08.2024 17:26

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar “GÖLCÜK – İZMİT SIKINTISI 2030 YILINI BEKLEYEMEZ”

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın Gölcük’e Metro’nun 2030 yılında geleceğini açıkladı. Karamürsel, Gölcük ve Başiskele bölgesi trafik yönünden 2030 yılını bekleyemez. Bu bölge için acil bir proje üretilmeli. Çünkü trafik artık vatandaşlarımıza eziyet olmaya başladı. Bu sorunu bizlerde her fırsatta dile getiriyor, yapılması gerekenleri aktarıyoruz. Halkımızın genel beklentisi trafik sorununun çözülmesi. Bu sorun kesinlikle göz ardı edilmemeli, 2030 yılına sarkıtılmamalıdır” dedi.

“Bu tesis anlatıldığı gibi olursa yapılmasına karşı çıkılmamalı” 

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Son günlerde Kandıra’ya yapılacağı söylenen çöp arıtma tesisi konusunda projenin bölge halkına iyi anlatılması gerekiyor. İnsanlar ‘çöp’ kelimesini duyduklarında farklı algı oluşabiliyor. Bu yüzden yapılacak olan tesisin ilimize ve ilçelerimize yararı nasıl olacaktır, tesisin çalışması nasıl yapılacaktır, çevreye etkisi ne olacaktır gibi sorulara iyi cevap verilmesi gerekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın beyefendi Kandıra’ya yapılması planlanan çöp arıtma tesisinin tüm ilçelerimize yararı olacağını söyledi. Kocaeli’nin çöp stoğunun 1 buçuk yıl kalması belirli adımların atılmasını mecbur bırakıyor. Bu tesis anlatıldığı gibi olursa yapılmasına karşı çıkılmamalı” dedi.

“Gölcük’te yapılan güzel çalışmalara her zaman destek vereceğiz” 

Başkan Akpınar, açıklamasının sonunda, “Gölcük özelinde yapılan kentsel dönüşüm projesini destekliyoruz ve dönüşümün ilçemiz genelinde de uygulanmasını istiyoruz. Çünkü depremin şakası yok. İlçemizde sağlık ve eğitim yatırımları devam ediyor. Projelerin ilçemize kazandırılmasını önemsiyoruz. Yeni Devlet Hastanesi de önümüzdeki günlerde hizmete başlayacağı söyleniyor. Yeni hastanenin sadece ilçemize değil bölgemize de önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Gölcük’te yapılan güzel çalışmalara her zaman destek vereceğiz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —