Tarih: 26.09.2024 16:39

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘GÖLCÜK’ÜN DOĞRU PROJELERE İHTİYACI VAR’

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık açıklamasında önemli konulara değindi. Başkan Akpınar, ilçemizde eski Sanayi sitesi ve askeriyeden alınan alana doğru projeler uygulanması gerektiğine vurgu yaptı.

‘Soruna çözüm üretilmeli’

Akpınar, şunları ifade etti: “İlimiz ve ilçemizde son aylarda elektrik firmasının abonelerinin sayaçlarını geç okuduğu ve bununla birlikte faturaların fahiş olarak arttığı ile ilgili şikayetler oldukça artmış durumda. Elektrik firması bu konuda abonelerini mağdur etmemeli. Bazı iddialara göre ise elektrik firmasında yeterli personel bulunmuyormuş. Eğer bu iddia doğru ise durum oldukça düşündürücü. Bazı vatandaşlarımızın evlerine elektrik faturaları oldukça yüksek geliyormuş. Halkımız zaten ekonomik sorunlar ile boğuşurken bu sorun acilen çözüme kavuşturulmalı.”

‘Kentsel dönüşüm projesi güzel ilerliyor’

Açıklamalarını sürdüren BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “İlçemizde yapılan yatırımları takip ediyor, yapılan doğru projeleri destekliyoruz. Kentsel Dönüşüm Projesi güzel ilerliyor. Bunu ilçemizin gelişimi açısından önemli buluyoruz. Fakat eski Sanayi sitesi alanı ile Askeriyeden alınan alanda hala bir çalışmanın olmadığını gözlemliyoruz. Eski sanayi sitesi alanı çok iyi değerlendirilmeli. Kavaklı Sahili’ne geçtiğimiz senelerde yenileme çalışmaları yapılsa da ne yazık ki o beklenilen ilgiyi bir türlü oluşturamadı. Kavaklı Sahili Gölcük için çok önemli. Bu yüzden hem sahil hem de sanayi sitesi alanına doğru projeler uygulanmalı. Çünkü doğru bir proje ile o bölgeler canlanır, o bölgeler canlanırsa Gölcük hayat bulur. Bu yüzden bu alanlara ilçemiz adına en doğru projeler düşünülmeli” dedi.

‘Vatandaşların talebi yerine getirilmeli’

Akpınar, “Özellikle yaşlı vatandaşlarımız Kocaeli Şehir Hastanesi’ne Karamürsel’den kalkıp ilçemizi de kapsayacak biçimde direk otobüs kaldırılmasını talep ediyor. Mesela Büyükşehir Belediyesi’nin 750 veya 755 hatlı otobüsleri gibi Kocaeli Şehir Hastanesi’ne direk sefer koymaları vatandaşlarımızın hastaneye daha kolay ulaşmasını sağlayacaktır. İlgililer bu konuda duyarlı olmalı ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeli” dedi.  

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —