Tarih: 21.02.2024 14:37

Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Özçelik, “GÖLCÜK SAADETLE GÜZEL”

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Özçelik,

“GÖLCÜK SAADETLE GÜZEL”

Saadet Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Yüksek Mühendis Mehmet Emin Özçelik, ilçe Başkanı Mustafa Özsoy ve beraberindeki kalabalık bir heyetle Gölcük’te ziyaret ve temaslarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Özçelik, “Gölcük Saadet’le mutluluk ve huzura kavuşacak”

Saadet’in Milli Görüş misyonundan geldiğini ve Türkiye için Rahmetli Erbakan’la başlayan bu misyonun son derece önemli olduğunu ifade ederek, “Değerli Gölcüklü kardeşlerim; Gölcük Saadet’le güzel olacak. Bizlerin Gölcük’e olan hizmet aşkı ister iktidar olalım ister muhalefet hiçbir zaman bitmez ve tükenmez. Değerli Gölcüklülere projelerimizi anlatıyor, meclis üyesi arkadaşlarımızı tanıtıyor ve yapılacak olan yerel seçimlerde  kendilerinden destek bekliyoruz. Yavaş yavaş mübarek Ramazan ayına da yaklaşıyoruz. Dolayısıyla her zaman dostluğu Gölcük sevgisini ön planda tutarak bu güzel ve onurlu süreci geçireceğimize tüm vatandaşlarımızın katkı sağlamasını bekliyoruz. İnsanların saadetle mutluğu her zaman önemlidir. Onun için diyoruz ki Gölcük Saadet’le mutluluk ve huzura kavuşacak” dedi.

Özsoy, “Gölcük Saadet’le çok güzel olacak”

İlçe Başkanı Mustafa Özsoy yaptığı açıklamada, “Bizler Gölcük’te değerli vatandaşlarımıza her zaman Saadet Partisini misyonunu ve belediyecilik anlayışını anlatıyoruz. Önümüzdeki seçimler ilçemiz adına son derece önemli. Değerli vatandaşlarımıza da diyoruz ki Gölcük Saadet’le çok güzel olacak. Gölcüklüler çok mutlu olacak. O nedenle ilçemizin saadeti için saadet partisini seçin” dedi.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —