Tarih: 30.05.2019 14:39

Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman İSU GENEL MÜDÜRÜ MÜ OLUYOR?

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman

İSU GENEL MÜDÜRÜ MÜ OLUYOR?

Son 15 yılı Belediye Başkan Yardımcılığı olmak üzere, toplamda 30 yıllık belediyeciliği bulunan, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman hakkında ortaya çok ciddi iddia atıldı. Edinilen bilgilere göre, Kahraman’ın İSU Genel Müdürlüğü görevine getirileceği öğrenildi.

KAHRAMAN’IN İSMİ GENEL MÜDÜRLÜK İÇİN ANILIYOR

Gerek 30 yıllık belediyecilik döneminde, gerekse 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra, ismi en çok gündemde olan ve tartışılan bir isim olan, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman için, şimdi de yeni bir iddia ortaya atıldı. 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra, 3 olan belediye başkanlık sayısı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafında 6’ya çıkartılan belediye başkan yardımcılıkları içinde, görev verilmeyen tek isim Kahraman olmuştu. Bir ara adı Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörlüğü için geçen Kahraman’ın ismi, şimdide İSU Genel Müdürlüğü için geçiyor. Öğrendiğimiz kadarıyla, bu iddianın doğruluk payı oldukça yüksek.

KAHRAMAN’IN BAYRAMDAN SONRA KOLTUĞA OTURMASI BEKLENİYOR

Bilindiği üzere, İSU’nun eski Genel Müdürü İlhan Bayram, İçişleri Bakanlığı emriyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilmiş ve yerine Ali Sağlık atanmıştı. 31 art yerel seçimlerinden sonra bir türlü bir yere oturtulamayan Kahraman’ın İSU Genel Müdürlüğü’ne getirilecek olması, ilçemizde hem sürpriz hem de heyecanla karşılık buldu. Kahraman’ın Ramazan Bayramı’ndan sonra İSU Genel Müdürlüğü koltuğuna oturması bekleniyor.

KEMAL KAHRAMAN KİMDİR?

1971 doğumlu olan Kahraman, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu. Evli olan Kahraman, 3 çocuk Babası.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —